Christmas gifts ideas

Druk bezig met de laatste voorbereidingen voor kerst en nog wat inspiratie voor kerstkado’s nodig? Heb ik voor je!

Met veel plezier volg ik de site van Barts Boekje met traveltips over de hele wereld. Nu is er ook een boek –Little Escapes by Barts Boekje (1) – met slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen. Het boek is mooi vormgegeven en bevat leuke, unieke adresjes! Ik kreeg ‘m zelf van een vriendin kado en ben er nog steeds heel blij mee. Een mooi horloge is ook nooit weg. Deze van Rosefield (2) is tijdloos en daar is elke vrouw wel blij mee. Het merk Sokx (3) maakt geitenwollen sokken weer helemaal hip. Lekker om de koude wintermaanden mee door te komen!

Een geurtje hoort er gewoon bij met kerst. Je moet er even wat voor over hebben, want de rijen bij de parfumeriezaken zijn ellenlang op het moment. Gucci Bloom (4) en Molecule 01 van Escentric Molecules (05) zijn twee van mijn favoriete geuren. Gucci Bloom is bloemig, zacht, zoet maar ook poederachtig. Molecule 01 is uniek omdat het slechts 1 basis ingrediënt bevat, Iso E Super, wat ervaren wordt als een zoete, fluweelzachte houtnoot. Je eigen geur wordt erdoor versterkt, daardoor ruikt de parfum bij iedereen anders. Twee totaal verschillende geuren, maar o zo lekker!

De shawls van Rockins (06) zijn stoer en maken je outfit helemaal compleet! Kate Moss is fan en ik ook! Een sieraadje hoort er gewoon bij met kerst. Grote oorbellen zijn helemaal hip op dit moment. En dan het liefst in ieder oor een verschillend exemplaar. De oorbellen van Ana + Nina (7) vind ik super leuk. En ze blijven ook mooi! Pimps & Pearls (8) is een super leuk accessoiremerk. Ik ben fan van de kettingen met edelstenen. Simpel, maar prachtig om je outfit op te pimpen.

Het is even een uitgave voor een kaarsje, maar dan heb je ook wat. De geurkaarsen van Diptyque (9) zijn niet goedkoop, maar ze ruiken heerlijk en je doet er lang mee. Al brandt je de kaars maar een uurtje, je blijft de geur nog uren daarna in huis ruiken. Misschien een standaard kado, maar altijd fijn vind ik het om douchegel te krijgen. Met kerst mag het wel een luxere variant zijn, zoals deze van Malin + Goetz (10).

De pyama’s en huispakken van Lords & Lillies zijn echt super leuk! Fijn om kado te krijgen, want vaak schiet het erin om dat voor onszelf te kopen. De pantoffels van dit merk zijn ook leuk! Als je op zoek bent naar een bijzonder kado kijk dan eens naar de tegeltjes van Storytiles (12). Elk tegeltje heeft een bijzondere boodschap. Inmiddels heb ik er zelf al 3 want ik vind ze zo leuk! Tot slot nog een leuk kettinkje van Overload Studio’s (13). Het leukst is natuurlijk als je er een paar bij elkaar draagt 🙂

Succes met de laatste kerstinkopen!

Deel deze blog: