Leuk dat je mijn blog bezoekt!about_marloesgroeneveld

Pearls and Stripes is een blog voor vrouwen die net als ik houden van mooie kleding, lekkere beautyproducten en aparte accessoires.

Vanuit mijn passie voor alles wat te maken heeft met beauty en mode struin ik dagelijks het web en social media af, bezoek leuke winkels en fashion events in diverse steden en kom graag in contact met mensen die mij inspireren. Kortom: ik ga voor jou op zoek naar de pareltjes die er in het grote aanbod zijn!

Ik ben dol op huidverzorging en make-up. Ik laat mij graag inspireren door trends, nieuwe producten en voor mij onbekende merken. Op mijn site vind je vaak reviews van producten en interviews met goeroes op huid-en cosmeticagebied.

Daarnaast ben ik fan van streepjes! Voor mij geen little black dress als musthave in je kledingkast, maar een streepjesshirt. Die zal je dan ook regelmatig op mijn blog tegenkomen.

Naast blogger ben ik ook stylist en personal shopper. Ik volgde mijn opleiding daarvoor bij de Style School Bydanie. Je kunt dus ook bij mij terecht als je stijladvies wilt, een garderobeanalyse of personal shopper nodig hebt.

Tot slot wat feitjes: 40 jaar//mama van Jim & Vic//woont samen in Roosendaal// fetisj voor shawls//fan van Bruce Springsteen// een dag zonder gebak, is een dag niet geleefd// kijkt nog steeds naar GTST en The Bold (…)// kwam in 1995 voor het laatst in de sportschool (…)//blog pearls&stripes sinds 25 september 2015.

Ik hoop dat je net als ik veel plezier beleeft aan mijn blog.

Liefs,

Marloes Groeneveld