Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Pearls and Stripes is een blog voor vrouwen die net als ik houden van mooie kleding, lekkere beautyproducten en aparte accessoires.

Vanuit mijn passie voor alles wat te maken heeft met beauty en mode struin ik dagelijks het web en social media af, bezoek leuke winkels en fashion events in diverse steden en kom graag in contact met mensen die mij inspireren. Kortom: ik ga voor jou op zoek naar de pareltjes die er in het grote aanbod zijn!

Reviews & interviews 
Ik ben dol op huidverzorging en make-up. Ik laat mij graag inspireren door trends, nieuwe producten en voor mij onbekende merken. Op mijn site vind je vaak reviews van producten en interviews met goeroes op huid-en cosmeticagebied.

Musthave
Daarnaast ben ik fan van streepjes! Voor mij geen little black dress als musthave in je kledingkast, maar een streepjesshirt. Die zal je dan ook regelmatig op mijn blog tegenkomen.

Schrijven voor en over mijzelf. En over jou?
Mijn andere passie is schrijven. Dat doe ik maar wat graag voor mijn eigen site, maar ook voor anderen. Zo schreef ik eerder al eens blogs voor de Styleschool Bydanie en voor Ibu Jewels. Wil jij daar eens wat meer over weten? Mail mij dan: marloes@pearlsandstripes.nl.

Feitjes 
Tot slot wat feitjes: 43 jaar//mama van Jim (7) & Vic (3)//woont samen in Roosendaal//ongeduldig// controlfreak//gezellig//fan van Bruce Springsteen//een dag zonder gebak, is een dag niet geleefd// skincare lover// tasjesgek//kijkt nog steeds naar GTST maar ook graag naar alles wat met ‘moord en doodslag’ te maken heeft//kwam in 1995 voor het laatst in de sportschool (…)//blog pearls&stripes sinds 25 september 2015.

Ik hoop dat je net als ik veel plezier beleeft aan mijn blog.

Liefs,

Marloes Groeneveld