Een schoon gebit met Urtekram

Je weet wat een fan ik ben van het Scandinavische merk Urtekram. Zowel mijn zoontje als ik gebruiken de body- en haarproducten ervan. Echt mega fijn. Dit keer mocht ik de mondverzorging proberen. Lees snel wat ik ervan vind.

Mijn biologieleraar zei vroeger altijd ‘houd toch eens die prodent-smile van je dicht’. Vroeger kreeg ik vaak een opmerking over mijn gebit. Toen waren m’n tanden nog recht en wit. Nu inmiddels geliger en schever. Helaas. Toch probeer ik ze altijd goed te verzorgen. Helemaal nu ik zwanger ben, want dan ben je extra gevoelig voor tandvleesproblemen. Daarom was het zeer welkom dat ik producten voor gevoelige tanden en geïrriteerd tandvlees mocht proberen.

Urtekram Strong mint tandpasta
Deze tandpasta is speciaal voor gevoelige tanden en beschermt ze tegen tandplak, gaatjes en ontsteking. De tandpasta bevat o.a. aloë vera wat zorgt voor de bescherming van je tandvlees en natuurlijke kalk. Dat is ook de reden van de kleur van de tandpasta. Even wennen, ook dat er geen fluoride in zit. Maar de smaak is er zeker niet minder om! De tandpasta ruikt en smaakt namelijk naar mint. Het geeft je gebit een schoon en lekker gevoel.

Urtekram Strong Mint Mondwater 
M’n poetsritueel eindig ik met het Strong Mint Mondwater. Dat gebruikte ik eigenlijk nooit, maar het is wel heel fijn! Dit mondwater zorgt dankzij pepermunt voor een frisse adem, voorkomt tandsteen, gaatjes en gevoelige tanden en ontstoken tandvlees, en werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Dit mondwater is ook weer zonder fluoride, alcohol, sulfaten en is 100% biologisch.

Na het tanden poetsen, spoel je je mond met ongeveer 10 ml mondwater gedurende 30 seconden. Daarna spuug je het uit (niet doorslikken of een slok water nemen). Daarna heb je een lekkere frisse adem en uberschoon gebit!

Ik vind het weer twee fijne producten van Urtekram die ik weer met plezier gebruik!

Over het merk
Het Scandinavische Urtekram heeft biologische verzorgings- en voedingsproducten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld lactose, gluten en parfum. Alles is biologisch, vrij van parabenen en synthetische toevoegingen, en gemaakt van plantaardige ingrediënten.

De producten van Urtekram zijn o.a. te koop bij diverse (online) natuurwinkels en drogisten. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Deel deze blog: