Een topcadeau…voor mijzelf!

Het lifestylemagazine Talkies heeft nu echt een super goede aanbieding! Die kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan!
Bij een abonnement op 6 nummers krijg je nu de Cell Recovery Cream (45 ml) van Hannah en het boek ‘Huid en meer…’, eveneens van Hannah, t.w.v. 66,70 euro cadeau. En dit alles voor maar 25 euro!

Talkies magazine
Ik vind het echt een mooi glossy magazine. Heerlijk om tijdens de feestdagen mee op de bank te zitten. In het dec/jan nummer staat de super leuke Tjitske Reidinga, een interview met Olcay Gülsen en Ferry Doedens, een fotoreportage van het prachtige én jaloersmakende huis van fashiondesigner Ann Wiberg, en –waar ik zelf erg blij van werd- shoppingtips in Brabant van Lonneke Nootenboom (Stylemyday.nl).

Hannah
Ik wilde graag eens kennis maken met het merk Hannah, dus vond dit een goede manier. De Cell Recovery Cream is een volle crème. Lekker voor de winter! ‘Ook een krent is ooit een druif geweest’. En dat wil je niet voor je huid. Daarom is hydratatie super belangrijk. En dat doet deze crème; hydrateren. Je kunt ‘m zelfs heel dik op je gezicht smeren en op die manier gebruiken als masker.

Het boek ‘Huid en meer…’ staat boordevol tips over huidverzorging, handige weetjes, alles over hoe een gezonde voeding en levensstijl kan bijdragen aan een fris en vitaal uiterlijk, en experts komen aan het woord over visagie, haar, styling, gebit en cosmetische geneeskunde. Kortom: ik voel een review aankomen 🙂

Deel deze blog: