Face Finishing Moisturizer-Perricone MD

Ik ben een enorme fan van Dr. Nicholas Perricone. Dr. Perricone is een dermatoloog en voedingsdeskundige uit Amerika en gespecialiseerd in healthy aging. Hij is bekend als deskundige in tv-programma’s van o.a. Larry King en Oprah Winfrey. Daarnaast is hij auteur van diverse bestsellers over anti-aging.

Ik kwam een paar jaar terug voor het eerst met zijn producten in aanraking. Ik had een enorm onrustige huid en niks hielp. Alle merken had ik ondertussen geprobeerd. Totdat ik in Amsterdam een bezoek bracht aan de prachtige parfumerie Babassu. Daar adviseerden ze mij de Face Finishing Moisturizer van Perricone MD. Een ontzettend fijne crème en inmiddels wil ik bijna niks anders meer.

Luchtig, vochtregulerend en parabeen-vrij

Face Finishing Moisturizer is geschikt voor elk huidtype en bestrijdt de eerste tekenen van veroudering, zoals het verlies van vitaliteit en het ontstaan van fijne lijntjes. De parabeen-vrije crème is een lichtgewicht, vochtregulerende crème die je zowel overdag als ‘s avonds kunt gebruiken. Je brengt ‘m aan met de bijbehorende spatel. Doordat de crème een vrij luchtige textuur heeft, heb je er weinig van nodig. Het geeft een fris gevoel en gelijk een mooie glans op je gezicht. Ik vind het fijn dat de crème snel intrekt, zodat je direct daarna je foundation aan kunt brengen. Je huid is na gebruik gladder, stralender en rustiger.

Dezelfde crème maar dan met een tintje

Er is sinds kort ook de Face Finishing Moisturizer Tint SPF 30. Deze crème heeft een andere textuur dan de normale Face Finishing Moisturizer. Hij haalt als het ware je eigen tint naar boven. Handig ’s zomers als je geen foundation op wilt. Of juist ’s winters om het extreem witte van je gezicht te halen of bijvoorbeeld voor op de wintersport.

Ik koop de producten van Perricone MD via www.babassu.nl of http://www.mysc.nl/.

Deel deze blog: