Leuke kanten tops

Ik ben dol op kanten tops en body’s die je nu veel ziet. Met name in het zwart. Chique op een rokje of pantalon. Sexy met een bh eronder. Of casual onder een colbertje of vest op een spijkerbroek.

De Franse Audrey Lombard inspireert mij enorm met haar outfits op Instagram. Ik vind haar echt te gek! Ze heeft een coole style. Ze draagt veel zwart, wit en grijs. Maar het is altijd stoer, clashy en hip. Ook draagt ze veel kanten body’s en tops. Ze combineert een kanten top bijvoorbeeld onder een wollen vest of op een lederen (tuin)broek.

Als Audrey het heeft, wil ik het ook. Dus ben ik op zoek gegaan naar de leukste kanten tops. Vooral website Orangebag verkoopt veel kanten items! De kanten tops die Audrey draagt, zijn van het Franse merk Ba&Sh. Een mooi merk, maar wel prijzig. Maar met zoveel volgers op Instagram wordt Audrey vast en zeker gesponsord. Tja, als beginnend blogger ben ik zelf mijn enige sponser. Dus bestelde ik een leuke kanten blouse bij Zara. Als ie van de week binnen is, plaats ik een foto op Instagram. Doe ik ook een beetje als Audrey 🙂

Deel deze blog: