Lipverzorging van Clarins

Make-up koop ik dikwijls bij parfumerie Douglas in Roosendaal. Ik laat mij graag adviseren door beauty advisor Frans Idzes. Frans heeft een passie voor huidverzorging en visagie. Zijn doel is om vrouwen te laten stralen. En dat kan hij, als de beste! Wat mij betreft is hij de Leco van het Zuiden. Hij heeft mij overigens ook opgemaakt voor de fotoshoot die ik had voor de ‘about’-pagina.

Door Frans kwam ik in aanraking met de Eclat Minute Embellisseur Lèvres. Een lipgel die volgens hem elke vrouw in haar handtas moet hebben. Deze lipverzorging heeft een zachte textuur, plakt niet en heeft een heerlijk zoete geur. Je kunt ‘m alleen gebruiken als lipverzorging of over je lipstick voor een glans. Er zit een subtiel kleurtje in en is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten. Nummer 03 en 06 zijn mijn favoriet! En nummer 05 is leuk voor ’s zomers.

Ik ben het geheel met Frans eens: dit is echt een musthave voor elke vrouw!

Deel deze blog: