Make-up tip: Westman Atelier

Van dit product word ik oprecht heel blij! Ik heb het over de Baby Cheeks Blush Stick van het luxueuze make-up merk Westman Atelier. Het is een soort mulitaksker voor je wangen, ogen en lippen. Ideaal om je even snel op te pimpen voor je Teams-meeting😊

Westman Atelier is een luxe make-up merk opgericht door de Amerikaanse visagiste Gucci Westman. Je zal zo’n voornaam hebben 😊 Gucci is niet de minste in make-up land! Ze werkte op de redactie bij Vogue en Harper’s Bazaar, deed advertentiecampagnes en werkte backstage bij grote modemerken én ‘deed’ de make-up van onder meer Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Gwyneth Paltrow.

Huidverbeterende make-up
Gucci is er sterk van overtuigd dat luxe, doeltreffend en schoon geen tegenstrijdigheid hoeven te zijn als het gaat om make-up. Haar producten bevatten dan ook krachtige, actieve ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de huid verbeteren. Ze zijn vrij van parabenen, synthetische stoffen e.d., veganistisch en dierproefvrij. De make-up lijn van Atelier Westman bestaat uit mooie basisproducten als bronzers, highlighters, foundation, oogschaduw en goede kwasten.

Een mulitfunctioneel product
Ik ben nog niet bekend met alle producten maar ben al wel fan van de Baby Cheeks Blush Stick. Het is een blush die je niet alleen op je jukbeenderen kunt aanbrengen, maar ook op je ogen en lippen. Een multifunctioneel product, bedoelt om de kleur op je huid te versterken zodat het lijkt alsof de kleur van binnenuit komt. Dus de make-up ligt niet op de huid, maar smelt mooi samen.

Zachte, romige textuur
De stick is er in 6 verschillende kleuren. Zelf houd ik van perzik- en koraaltinten omdat ik dat het mooiste vind bij mijn haar en huid. Ik heb dan ook: Chouchette en Minette. Klinken net als twee gezellige zusjes 😊 Chouchette is een hele mooie nude kleur. Prachtig ook op je lippen en ogen. Het is een zachte, romige textuur die fijn aanbrengt en mooi blend op je huid. Minette is wat frisser, meer oranje met een vleugje glans waardoor je een mooi fris effect krijgt. Staat straks super mooi op een zongebruinde voorjaarshuid. Deze gebruik ik voornamelijk alleen als blush en geeft gelijk een super mooi, fris en gezond effect 😊 Maar er zijn dus ook nog 4 andere mooie tinten!

Gebruik
Je brengt de stick rechtstreeks aan op jukbeenderen of via je vingertoppen. Zelf breng ik ‘m rechtstreeks aan op m’n wangen en blend ik het product vervolgens zachtjes in m’n huid. Als ik het op m’n ogen gebruik, breng ik het wel met m’n vingertoppen aan. En voila: binnen een mum van tijd zie je er weer gezond en stralend uit. En dat met slechts één product!

De producten van Westman Atelier zijn onder andere te koop via Skins Cosmetics.

 

Deel deze blog: