Me-time onder de Beauty Angel

Afgelopen tien weken deed ik bij Skins by Masha een kuurtje onder de Beauty Angel. Een soort collageenbank voor gezicht, hals en decolleté. Heerlijk ontspannend, even me-time!

De Beauty Angel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Met regelmaat onder dit apparaat zorgt ervoor dat je rimpels, pigmentvlekken en littekens vervagen. En je huid krijgt een betere vochtbalans en huidstructuur.

De totale kuur duurde tien weken. Elke week ging ik twee keer 15 minuten onder de Beauty Angel. De kuur is bedoeld om nieuw collageen op te bouwen.

Het is even puur genieten onder dat warme, blije licht. Het is net of je onder de zonnebank ligt. Alleen is dit ‘goed’ licht (zonder UV) en word je er niet bruin van maar krijg je een mooiere huid! Je kunt ook gewoon ’s zomers onder de Beauty Angel. Het is niet schadelijk voor je huid in combinatie met zonlicht.

Na de kuur is het goed om regelmatig onder de Beauty Angel te blijven gaan, om de collageenopbouw te behouden. Bij voorkeur om de vier weken. Je huid vernieuwt zich namelijk elke vier weken. Het is ook super fijn om je standaard gezichtsbehandeling af te sluiten met de Beauty Angel. Even lekker ontspannen en alle werkzame stoffen nog beter hun werk laten doen!

Ik merkte dat mijn huid beter gehydrateerd is, in goede conditie en gladder! De Beauty Angel is ook heel geschikt voor mensen met een acne huid of veel pigmentvlekken. Daar krijg je echt een super mooi resultaat mee.

Meer informatie over de Beauty Angel vind je op de website van Skins by Masha.

Deel deze blog: