Modeshow Rubia

Dinsdagavond ging ik naar een modeshow van Rubia, een kledingzaak in Roosendaal. Het was hartstikke leuk en ik viel zelfs in de prijzen!

Trends op de catwalk
De modeshow vond plaats in horecagelegenheid Bonnefooi. Het zal je niet verrassen, er waren alleen vrouwen. Op de catwalk kwamen super mooie outfits voorbij van merken als Drykorn, Maison Scotch, American Vintage, Dante 6 en Femmes du Sud. Qua kleuren veel grijs, nudetinten, zwart en hier en daar okergeel en bordeauxrood. Wollen vesten werden gecombineerd met leuke tunieken eronder of zijden hemdjes. Ook trenditems als de flared jeans, poncho’s, (flap)hoeden en lederen rokken waren te zien. Vrijwel alle modellen droegen een prachtige lederen clutch of tas van Liebeskind Berlin.

Kleding en accessoires verloot
Er werden ook prijzen verloot. Na de grabbelton op de lagere school heb ik nooit meer iets gewonnen, dus ik was super blij dat ik een mooie geurkaars van Volupsa won! Zoals vrouwen van nature zijn, keken we elkaar jaloersmakend aan als er een mooie shawl van Becksondergaard of broek van Maison Scotch naar een gelukkige winnaar ging 🙂

Geslaagde avond
Na afloop van de modeshow ging de winkel nog speciaal open voor haar vaste klanten. Je kreeg die avond 10% korting. Een goede zet. Het liep storm en was dringen geblazen bij de paskamers en kledingrekken. Het was mij te druk, maar ik ga zeker binnenkort terug. Die mooie grijze jas en prachtige shawl van Drykorn, een toffe groene sweater van Closed en een horloge van Rosefield staan namelijk hoog op mijn wishlist!

Bezoek de (web)winkel
Mocht je de winkel of webwinkel (rubia.nu) nog nooit bezocht hebben, doe dat dan eens! Het is een super leuke winkel, gerund door de leuke en knappe zussen Mieke en Martine. Volgend jaar bestaat de winkel 10 jaar en dat vind ik echt een prestatie! Er is een goede mix aan merken, van betaalbaar tot wat duurder. Ze hebben alles in huis voor een complete hippe outfit inclusief accessoires.

Kortom: een leuke winkel, een geslaagde show en binnenkort maar eens langs!

Deel deze blog: