Nodig: voedingssupplementen van Dazu

Hoe ouder ik word, hoe belangrijker ik het vind om m’n innerlijke motor goed draaiende te houden. Naast gezond eten, gebruik ik ook dagelijks voedingssupplementen. Supplementen die iets toevoegen voor m’n gezondheid én huid. Sinds kort gebruik ik Dazu. Er valt heel wat te vertellen over deze 100% natuurlijke lijn dus lees maar snel mee.

Ik ontdekte Dazu toen ik in gesprek was met Jean-Paul Goossens -directeur van Premium Beauty Group- over zijn holistische visie op schoonheid. Het draait volgens hem allemaal om de samenhang tussen slaap, voeding en skincare. In mijn eerdere interview vertelde Jean-Paul hoe groot de invloed van voeding op de huid en lichamelijke gezondheid is. ‘Het positieve effect van goede voeding aangevuld met doeltreffende supplementen en een gezonde leefstijl zie je niet alleen terug in je huid, maar in je hele lichaam.’ Vandaar dat hij zijn bedrijf naast skincare (Clephar Dermatocosmetica) heeft uitgebreid met natuurkussens en voedingssupplementen.

100% natuurlijk
De voedingssupplementen van Dazu kennen hun oorsprong in Oostenrijk. De supplementen zijn 100% natuurlijk, zeer werkzaam en hoogwaardig qua ingrediënten, volledig vegan, gluten- en suikervrij en vrij van plastic. De verpakking lijkt op een klassieke apothekerspot. Het glas is gerecycled, het etiket van graspapier en de dop is van kurk. En daarmee is alles volledig biologisch afbreekbaar.

Soorten supplementen
Er zijn 6 doelgerichte supplementen. Allen gericht op het positief stimuleren van de gezondheid. One a Day is een multi vitamine bestaande uit 15 vitaminen en 13 mineralen. Een goede ondersteunende basisverzorging. OPC Forte is er voor het beschermen van het lichaam en huid tegen (vroegtijdige) veroudering en heeft een positieve invloed op hart, bloedvaten en andere weefsels en organen. Een mooi supplement dat dus ook anti-aging werkt. De immuun booster stimuleert het immuunsysteem van bijvoorbeeld mensen met acne maar ook oncologie patiënten. Mental Focus is een supplement wat geschikt is voor mensen met mentale problemen. Dan is er nog vitamine D3 voor een goede weerstand maar ook goed voor je botten, spieren en als bescherming tegen een beschadigde acnehuid of bijvoorbeeld atopische eczeem huid. Tot slot is er een Maag & Darm reinigend supplement voor een gezonde spijsvertering en het stimuleren van het het detoxen van maag en darm.

Voor ieder wat wils
Je merkt al bij het lezen dat deze supplementen dus zowel goed zijn voor je gestel, je lijf en je huid. Dat vind ik er fijn aan. Geen onoverzichtelijke wirwar aan potjes. Gewoon zes verschillende supplementen waar iedereen wel wat van kan gebruiken.

Mijn ervaring
Dazu betekent ‘aanvullend’. En zo werkt het ook met de supplementen. Ze zijn aanvullend op een gezonde leefstijl. Niet in plaats van. Ik eet vrij gezond en gevarieerd maar toch nog te weinig vis en fruit. Daarom gebruik ik zelf de One a Day. Om net dat beetje dagelijkse ondersteuning te geven. En ik vind het belangrijk dat ik ook van binnenuit werk aan een gezonde huid. Alleen smeren is helaas allang niet meer genoeg. Tot slot vind ik de supplementen persoonlijk goed betaalbaar én ik vind de potten gewoonweg mooi om te zien. En bij mij moeten ze wel in het zicht staan want anders vergeet ik ze in te nemen. Dus ja, het oog wil ook wat😊

Interesse?
De voedingssupplementen zijn te koop via Johannes Green, de webshop voor duurzame verbetering van je gezondheid en bij geselecteerde Clephar SkinProfessionals in Nederland.

Deel deze blog: