Slapend mooi

Glam Glow heeft weer een nieuw product. Glam Glow Dreamduo, een overnight transforming treatment. Oftewel, een masker wat je lekker heel de nacht kunt laten zitten.Wat dit masker allemaal voor je huid doet? Hij maakt glad, laat je stralen, werkt vochtinbrengend en zorgt voor het plumping effect. De belofte: wake-up make-up ready with an instant sexy Hollywood glow. Ook ik heb weleens een zwak momentje dus ik wil deze belofte maar wat graag geloven! Ik zeg: kom maar op!

Stap 1
De zilverkleurige pot is verdeeld in twee helften. De ene helft is serum (wit) en de andere helft crème (grijs). Allereerst breng je het serum aan op je gereinigde huid. Het is een dunne, witte substantie. Het serum trekt vrij snel in en ruikt lekker. Daarnaast geeft het een verkoelend effect op je huid.

IMG-20170415-WA0005

Stap 2
Daarna smeer je de grijze crème op je gezicht. Deze crème is wat voller en maakt je huid lekker vet. Je voelt dat dit dreamduo iets doet voor je huid. Het tintelt een beetje. Je gezicht blijft wel een tijdje vrij vettig. Maar dat ligt misschien ook aan de hoeveelheid van de grijze substantie die je op je gezicht smeert.

De andere ochtend…
De andere ochtend voelt je huid inderdaad goed gehydrateerd en gevoed aan. En mijn fijne lijntjes lijken warempel ook nog eens opgevuld. Drie hoeraatjes voor dit dreamduo!

Ingrediënten
Nog een laatste check op de ingrediënten om te kijken wat ik nou eigenlijk op mijn gezicht smeer.  Het serum bevat vochtvasthoudende ingrediënten (pentylene glycol), antioxidanten  (tocopheryl acetate), groene thee balderen en diverse fruitextracten. Groene thee werkt ontstekingsremmend en het voorkomt huidbeschadiging na blootstelling aan de zon.

Ook de crème bevat ingrediënten gericht op hydratatie van de huid (glycerin, propanediol).  Door butylene glycol kan de huid vocht beter vasthouden en ziet er daardoor gevulder en gladder uit. Het plumping effect dus. Ook in de crème zitten groene thee bladeren en fruitextracten.

Wat wel jammer is , is dat zowel het serum als de crème siliconen en parfum bevatten. Parfum staat weliswaar onderaan de ingrediëntenlijst dus het zal slechts een lage concentratie zijn. Maar het is wel goed om hier rekening mee te houden als je een gevoelige huid hebt of een huid met acne.

IMG-20170415-WA0006

Conclusie
Ondanks dat ik doorgaans niet zo’n heel grote fan van de maskers van Glam Glow ben, heeft deze mij juist positief verrast! Dit masker werkt daadwerkelijk vochtinbrengend en geeft dat plumping effect. En wat betreft die belofte… Tja, het blijven Amerikanen 🙂

Dit Dreamduo van Glam Glow is onder andere te koop bij Parfumerie Douglas.

Deel deze blog: