Summer essentials: perfume

Geuren roepen herinneringen en emoties op. Deze drie heerlijke geuren laten jou wegdromen bij een fijne vakantie. Voor elk moment van de dag een fantastische zomergeur!

Rem- Reminiscence
Rem is een mix van jasmijn, patchouli, vanille en witte musk. Poederachtig en zoet. Doet mij een beetje denken aan Bronze Goddess van Estée Lauder (voor de kenners onder ons). Zo’n geur die je ’s zomers lekker overdag draagt. Dat je ’s ochtends op de fiets of in de tram naar je werk zit, en denkt ‘goh wat ruik ik lekker, laat de dag maar beginnen’. Maar ook een geur die je aan vakantie doet denken. Zon, zee, marktjes afstruinen, koffie drinken op een terrasje met de Telegraaf erbij (dan lees je ‘m wel, thuis niet). Zo’n geur die je eigenlijk moet hebben dus!

Patchouli Blanc- Reminiscence
Zoals je weet, ben ik fan van patchouli in geuren. Deze geur van Reminiscence is echt zo’n geur die fantastisch is na een heerlijke stranddag, frisse douche en je je klaarmaakt voor een lekker wijntje en hapje eten. Voor dat moment, kies je Patchouli Blanc. Niet te sterk, maar vrouwelijk, warm en sensueel.

Mon Paris- Yves Saint Laurent
De nieuwe geur van Yves Saint Laurent is gebaseerd op één van mijn favoriete steden: Parijs. De geur is een combi van zoete ingrediënten als aardbei en framboos, bloemige pioenroos en jasmijn, en houtachtige noten als musk en patchouli (daar is ie weer!). Deze combi van zoet en houtachtig ruik je door elkaar heen. Het is een zwaardere geur dan de vorige twee. Ideaal voor een avondje uit! Check die prachtige flacon 🙂

Deze geuren zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: