Tintelende lippen met Glam Glow

Naarmate je ouder wordt, krijg je vaak van die fijne lijntjes rondom je mond. Ze noemen het rokerslijntjes, maar je krijgt ze ook als je niet rookt. Helaas. Ik krijg inmiddels ook een beetje een ‘plooirok’, zoals ik het dan maar noem. Glam Glow heeft nu de oplossing: een speciale lippenverzorging. Dankzij parfumerie Douglas in Roosendaal mocht ik twee producten uit deze lijn testen.

Plumprageous Glossy Lip Treatment 
Deze primer belooft je vollere lippen dankzij botanische ingrediënten. Daarnaast exfolieert, egaliseert en hydrateert het product. Het ziet eruit als een lipgloss. Het duurde even voordat ik ‘m kon gebruiken, want ik had niet door dat je het bovenste gedeelte moest draaien. Dan komt het staafje omhoog en kun je de lip treatment eruit trekken. Het ziet eruit als een ouderwets schrijfpenseeltje. Het is een wittige substantie maar als ‘m op je lippen aanbrengt, is het doorzichtig. Het ruikt zowel zoetig als naar menthol.

Zodra je het product op je lippen smeert, begint het te tintelen. Voor wie weleens spierpijn heeft en Midalgan gebruikt….het voelt hetzelfde alsof je je schouders hebt ingesmeerd, vergeten bent je handen te wassen en vervolgens je lippen aanraakt… Je lippen staan echt in de fik. En dat gevoel duurt een paar uur. Brengt mij gelijk op de vraag waarom je dit product zou gebruiken. Het voelt namelijk door het tintelen alsof je vollere lippen hebt, maar ik zie het helaas niet.

p1020649

Poutmud Wet Lip Balm Treatment
Deze lip balm belooft eigenlijk hetzelfde als de lip treatment maar is dan in de vorm van een balm. Alleen is deze balm veel vettiger en zachter voor je lippen. En prettige bijkomstigheid: hij tintelt niet.  Het product is te vet voor onder je lipstick. Maar wel heerlijk voor je lippen tijdens deze koude dagen. Of voordat je naar bed gaat als fijne verzorging. De balm ruikt ook naar menthol, maar tintelt dus niet. Ik vind het echt een heel fijn product! Maarruh, die lijntjes…die zitten er nog steeds…dat dan weer wel.

Je koopt de lippenverzorging van Glam Glow bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: