Volle én lange wimpers met Divaderme

Ik ga echt nooit de deur uit zonder mascara. Ook al heb ik totaal geen zin om er die dag iets van te maken, dan nog doe ik mascara op. Anders zie ik er echt uit als een kale kip! Ik weet zeker dat je dan aan mij vraagt of ik ziek ben of net wakker.

Ik vind volume en lengte voor een mascara belangrijk. Het merk Divaderme belooft allebei. Niet alleen met de Fiber Wings Mascara II, maar juist in combinatie met de Lash Extender II. Dit laatste product bevat 100% natuurlijke vezels en zorgt voor volume en lengte aan je wimpers. De Lash Extender II is dermatologisch getest en goedgekeurd door oogartsen. Uiteraard wilde ik deze producten proberen! Hieronder lees je mijn ervaring.

lashextender

Hoe werkt het?
Allereerst breng je een laagje Fiber Wings Mascara II aan. Direct daarna de Lash Extender II. Je wimpers moeten namelijk nog vochtig zijn, anders blijven de vezels niet aan je wimpers plakken. Het is daarom ook handiger om het oog voor oog te doen.

Je brengt de Lash Extender op de puntjes van je wimpers aan. Doe het echt niet vanaf de aanzet, want dan komen er allemaal vezels in en om je oog.  Tot slot nog een laagje mascara er overheen en klaar zijn je bambi ogen! En ben je nog niet tevreden genoeg? Dan herhaal je gewoon alle stappen.

Je ontkomt er bijna niet aan dat er wat vezels op je gezicht neer dwarrelen. Deze haal je gewoon met een poederkwast weg. Niet wrijven,want dan krijg je zwarte vegen! Je kunt de Lash Extender II trouwens in combinatie met elke andere mascara gebruiken voor eenzelfde effect.

20161111_105832-1-1

20161111_110933-1

Conclusie
Het resultaat vind ik helemaal top! Je wimpers zijn inderdaad langer en voller! Het is net of je kunstwimpers op hebt, maar dan veel natuurlijker. Ideaal voor als je een feestje hebt of met de feestdagen in aantocht.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Fiber Wings Mascara II & Lash Extender II, kijk dan eens op de site van Divaderme. De producten van Divaderme zijn voornamelijk bij schoonheids- en kapsalons te koop, zowel on-als offline.

 

Deel deze blog: