1 jaar Pearls and stripes

Het is vandaag feest! Mijn blog bestaat een jaar! Even een momentje om bij stil te staan.

Ik weet het nog goed. Vorig jaar zat ik op mijn fiets op weg naar de stad om wat te gaan drinken met een vriendin, toen ik een appje van de webdesigner kreeg: “Hij staat live. Iedereen kan er nu bij”. Mijn site. Live. Yes! Je begrijpt dat ik het die avond gelijk maar goed gevierd heb. En nu, een jaar later, is mijn blog er nog steeds 🙂

Ik kijk terug op een jaar van leuke ontmoetingen, mensen met wie ik zonder mijn blog nooit in contact zou komen. Ik heb er echt leuke contacten aan overgehouden. Hoe bijzonder is dat?!

Ook mocht ik zoveel mooie beautyproducten testen. Dat was echt een feest! Niet alleen mijn liefde voor make-up en huidverzorging is gegroeid, maar ook mijn kennis op dat gebied. En het aantal volle plankjes in de badkamer ook trouwens 🙂

Wat beleefde ik een plezier aan het ontdekken van nieuwe winkels en merken, het bezoeken van fashion shows en andere evenementen. Met als kers op de taart toch wel mijn opleiding tot personal stylist bij de Style School Bydanie. Wat word ik daar blij van als ik iemand stylingadvies mag geven. En man, man, man, wat krijg ik toch een energie van schrijven!

Was het dan allemaal één groot feest het afgelopen jaar? Welnee joh! Ik wilde er echt weleens mee stoppen. Gebrek aan inspiratie. Zelf op de foto gaan, blijft een ‘dingetje’. En ‘de show must go on’. Maar ja, dan haalde jij mij weer uit mijn wak! Echt waar! Ik wil je dan ook bedanken voor het volgen van mijn blog. Voor je steun, je leuke en lieve reacties ‘live’ aan mij, via social media of de mail. En alle bedrijven en merken die vertrouwen in mij hadden om met mij samen te werken.

Last but not least wil ik mijn vriend bedanken (het lijkt de Oscar-uitreiking wel) voor zijn steun, nuchtere blik als ik weer eens een product test, dat hij mij in de pauzes van ‘belangrijke’ voetbalwedstrijden op de foto zet en het feit dat hij mij dit allemaal gunt.

Op naar een nieuw jaar Pearls & Stripes!

pearlsandstripesoneyear

 

Deel deze blog: