Colladeen Visage; schoonheid uit een pakje

Echte schoonheid komt uit een pakje. Euh, ik bedoel van binnenuit. Al vijf maanden lang slik ik de huidverzorgingssupplementen van Colladeen Visage. Je hebt mijn tussentijdse reviews misschien al wel gelezen. Tijd voor het eindoordeel !

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je Colladeen Visage twee maanden moet slikken voor een optimaal resultaat. Daar ga ik ruimschoots overheen met mijn vijf maanden. En dus spreek ik ook oprecht uit eigen ervaring als ik zeg dat mijn huid verbeterd is dankzij deze huidverzorgingssupplementen. Ik ben geen Mike Levey met tell sell achtige praktijken. Nee, ik heb oprecht een glowy & glanzend huidje. And that’s amazing 🙂

Dat Colladeen Visage je een mooie huid bezorgt, komt door de hoge concentratie aan antioxidanten, groene thee en vitamine C. De combinatie van blauwe bes, druivenpit en groene thee zorgen voor de aanmaak van collageen. Vitamine C is bedoeld om de werkzame stoffen beter op te nemen. En uiteraard beschermt vitamine C ook de huid bij UV-schade en luchtvervuiling.

Doordat de supplementen stoffen bevatten als luteïne en zeaxanthine bouw je ook nog eens een goede UV-bescherming op. Hartstikke goed als je je beseft dat zon nummer 1 veroorzaker van huidveroudering is. Tot slot werkt Colladeen Visage ontstekingsremmend bij acne. Kortom: deze pillen verbeteren en verstevigen je huid.

Ik neem twee tabletten per dag in bij mijn avondeten. Dat is gewoon prima te doen. Uiteraard moet je verder wel een gezonde leefstijl hebben, anders kun je supplementen slikken zoveel je wilt maar heb je geen resultaat. Maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Nu de R weer in de maand zit, kun je nog een goede multi-vitamine erbij nemen zodat jij dit najaar een mooie, gezonde huid hebt!

Ben jij ook enthousiast geworden over Colladeen Visage? Kijk dan op de website welke schoonheidsspecialist of huidtherapeut bij jou in de buurt de supplementen verkoopt.

Deel deze blog: