Colladeen Visage: hoe bevalt het?

Vorige maand startte ik met Colladeen Visage. Dat zijn huidverzorgingssupplementen met een hoge concentratie aan antioxidanten, groene thee en vitamine C. Ik ben op de helft van mijn kuur. Benieuwd hoe ik het tot nu toe ervaar? Lees dan mijn tussentijdse review!

Enterosgel
Voordat ik met de supplementen startte, begon ik eerst aan een vierdaagse kuur om mijn darmen te reinigen. Dit was het advies zodat Colladeen Visage beter opgenomen wordt, je darmslijmvlies herstelt en je lichaam ontgift.  No problemo! Met gemak nam ik de doorzichtige gel van het merk Enterosgel in met water. Drie keer per dag voor of na de maaltijd. Prima te doen, want de gel is geur-en smaakloos.

Colladeen Visage
De huidverzorgingssupplementen (twee stuks) neem ik één keer per dag in na het avondeten. Ik heb werkelijk het idee dat deze pillen iets doen! Ik heb een soort glow op mijn gezicht die alleen zwangere vrouwen en verliefde mensen hebben. Ik ben het allebei niet. Nou ja, je begrijpt wat ik bedoel. Iets met houden van…

Verbeteren & verstevigen
De belofte is een betere en stevigere huid door de combinatie van krachtige antioxidanten als blauwe bes, druivenpit en groene thee met vitamine C. En die belofte maakt Colladeen Visage wat mij betreft waar. Ik doe namelijk niks anders in mijn huidverzorgingsritueel en die wijn laat ik ook niet staan. Ik krijg zelfs complimentjes over mijn huid. Altijd fijn!

Ben jij ook enthousiast geworden over Colladeen Visage? Kijk dan op de website welke schoonheidsspecialist of huidtherapeut bij jou in de buurt de supplementen verkoopt.

De Enterosgel is bij reformwinkels verkrijgbaar.

Over anderhalve maand ben ik weer bij je terug met mijn slotreview!

Deel deze blog: