Love it: Body & Wellness van Clephar

Zoals je weet, ben ik fan van het merk Clephar. Premium Beauty Group is de exclusieve importeur van dit merk in Nederland. Naast Skin- en Suncare is er ook een fantastische Body & Wellness lijn. Voor zo’n luxepoes als ik natuurlijk een feest!

De bodyproducten zitten in prachtige flacons. Daar word je alleen al blij van! De producten bevatten Aquaxyl & Bio-Hyaluron voor een betere hydratatie en vochtbalans. Bovendien zijn ze hypoallergeen en dus voor de meest gevoelige huid geschikt! Ik vertel je er snel meer over!

Silk Sensations Skin Renewing Moisturizer
Deze moisturizer doet zijn naam eer aan! Het is echt een heerlijk product voor na een bad of douche en geeft je huid een zijdezacht gevoel. De geur is subtiel en de moisturizer is niet te vet en trekt snel in. Super fijn!

Botanical Secrets Reviving Body Lotion
Ook deze body lotion is fijn en zacht voor je huid. Wederom een subtiele geur en trekt snel in. Dit is zo’n body lotion die je gewoon standaard in huis moet hebben! Helemaal om je zongebruinde huid lekker soepel mee te houden en goed te verzorgen.

Pure Balance Hydra Polish
Deze super zachte scrub ruikt echt zo fantastisch! Het is een crème-gel met een fijne korrel. Daardoor is ie lekker zacht voor je huid. Helemaal fijn voor iemand met zo’n gevoelige huid als ik. Van een grove korrel word ik zo rood dat ik eerst een uur moet bijtrekken. Bij deze dus niet. En wat een lief kleurtje! Lekker mee onder de douche en aanbrengen op een vochtige huid.

Silk Sensations Relaxing Body Oil
Na de scrub is het belangrijk om je huid lekker te verzorgen. Dat kan natuurlijk met de eerder genoemde body lotion en moisturizer. Maar zelf combineer ik ‘m het liefst met de Relaxing Body Oil. Geeft net dat beetje extra verzorging en voeding voor mijn huid. De olie bevat witte thee , wat een subtiele geur geeft. De zijdeproteïnen zorgen ervoor dat je huid super zacht en soepel wordt. Gebruik er niet teveel van, want het duurt eventjes voordat de olie intrekt.

Pure Balance Body & Bath Oil
Zelf heb ik geen bad, alleen een douche. Daarom nam ik de Body & Bath Oil lekker mee op vakantie. Op dat soort momenten baal ik als een stekker dat ik geen bad heb! Dit is namelijk echt een toppertje! Zo’n moment van wegzakken en relaxen. Je waant je in een soort spa. Die geur…ylang-ylang, linde en laurier. Zegt je niks, maar neem maar van mij aan dat het heerlijk ruikt! Zo lekker, dat ik na mijn bad geen bodylotion gebruik. Kan ik nog lekker nagenieten, want mijn hele huid ruikt ernaar. Bovendien is het niet nodig, want –ik val in herhaling- ook dit product is super zacht voor je huid.

Creëer je eigen wellness momentje thuis met deze fantastische producten van Clephar! De producten zijn te koop bij Clephar Skin Professionals. Kijk op de website waar een professional is bij jou in de buurt!

Lees ook mijn ervaring met de skincare van Clephar> https://pearlsandstripes.nl/mijn-ervaring-met-clephar-skincare/

Deel deze blog: