Starskin plumping & hydrating lip mask

Starskin – je weet wel, die van de gezichtsmaskers- heeft nu ook een lip mask! Het belooft je meer volume, hydratatie en minder fijne lijntjes rondom je mond. Dat wilde ik natuurlijk weleens proberen. Ik wil ook zo’n volle mond à la Miss Jolie 🙂

img_20161021_205725

In de verpakking zitten twee lip masks in de vorm van een mond. Je legt het lip mask gedurende 15 minuten op je lippen. Verplicht even 15 minuten ‘je klep’ houden. Daar is iemand hier thuis heel blij mee 🙂 Het masker blijft prima plakken, dus je hoeft niet gestrekt op de bank of op je bed.

Nog even een snelle check op de ingrediënten. Het serum waarin het sheetmask gedrenkt is, bevat collageen en hyaluronzuur om je lippen dat plumping effect te geven. Kokosolie, honing en chiazaad moeten de lippen zacht en soepel maken.

20161021_123307-1

Mijn ervaring
Na 5 minuten begon het te tintelen. Dat schijnt erbij te horen en is een teken dat het masker wat doet. Na 15 minuten haalde ik het er voorzichtig vanaf. Ik hoopte op een zwoele mond. Maar nee, die zag ik niet 🙁 Het resultaat is minimaal. Met name mijn onderlip leek iets voller. Maar het kan ook zijn dat ik mij dat inbeeldde en het kwam doordat mijn lippen nog een uur lang na gebruik tintelden. Wel zijn mijn lippen heerlijk gehydrateerd en zacht. Het lip mask is dus zeker heel fijn als extra verzorging in de winter.  Maar van die lippen als Angelina Jolie…tja, daar moet je toch echt een spuitje botox voor halen.

Het Starskin Dreamkiss plumping & hydrating lip mask is verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: