In balans met Absolution La Cure Peau Nette

Stress en een druk leven zijn van invloed op je huid. Hoewel jij natuurlijk als goede voornemen hebt om dit in het nieuwe jaar meer onder controle te hebben, kun je je beter voornemen om te starten met Absolution La Cure Peau Nette.

Dankzij deze 15-daagse ampullenkuur kan jouw huid die stressmomenten aan. Maar ook als je huid gewoon een lekkere oppepper nodig heeft omdat ie onrustig is, rood, pukkelig of een verhoogde pigmentatie heeft. Ik volgde deze kuur 15 dagen lang om mijn huid weer in balans te krijgen. Ik heb geen last van pukkels, maar mijn huid was wel wat onrustig en rood. Was. Je leest het goed 🙂

De ampullen van La Cure Peau Nette zitten in een kartonnen doosje. Het zijn er vijftien, voor elke dag één. Een halve ampul ’s ochtends en een halve ampul ’s avonds. Je gebruikt de bruine, dunne substantie als een soort serum onder je crème. Bij voorkeur natuurlijk met een crème van Absolution zodat de werkstoffen elkaar versterken, maar het kan ook onder ieder andere crème. Je ruikt de natuurlijke ingrediënten. Zoals tulsi (heilige bascilicum), wat ontgiftend werkt. Chaulmoogra olie die de huid kalmeert. En prebiotica die de huid voedt met goede bacteriën en haar beschermt tegen infecties.

p1020770

Het heeft geen nut om de ampullen slechts eenmalig te gebruiken als oppepper voordat je bijvoorbeeld een feestje hebt. Je moet het echt in kuurverband vijftien dagen achter elkaar gebruiken. En het werkt! Echt waar! Mijn schoonheidsspecialiste zag het ook en zei dat mijn huid er rustig en stralend uit ziet. De kuur werkt langere tijd door, dus je kunt gewoon eens in de zoveel tijd een kuurtje doen.

Over Absolution
De huidverzorgingsproducten van Absolution zijn biologisch en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de producten vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. En dit alles in ecologische verpakkingen. Absolution gelooft in cosmetica op maat. Persoonlijk, en afgestemd op ieders huidbehoefte. Met de producten van dit merk kun je mixen en matchen totdat je je eigen op maat gemaakte huidverzorging hebt.

Meer informatie over Absolution en waar je de producten kunt kopen, vind je op de website.

Deel deze blog: