Favoriet: Ritual of Sakura van Rituals

Ik ben dol op Rituals. Fijne producten voor een fijne prijs. Even bracht Rituals mij in de war door wat kleuren en namen van verpakkingen te veranderen, maar inmiddels weet ik weer wat mijn favorieten zijn! Eén daarvan is de witte body lijn, Ritual of Sakura.

Sakura betekent kersenbloesem in het Japans. Het staat symbool voor het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Kortom: vier elke dag als een nieuw begin. Dat lijkt mij gelijk een heel mooi motto voor 2017!

Zensational foaming shower gel
Ik houd met name van doucheproducten. De foaming shower gel van Rituals heb ik eigenlijk altijd. Heerlijk die schuimende foam onder de douche. Je hebt maar weinig nodig voor een flinke dot schuim. Ik gebruik ‘m zelfs als scheerschuim om mijn benen mee te ontharen. Gaat prima!

p1020871

Caring shower oil
Redelijk nieuw in het assortiment is de shower oil. Wat een topper! Hij schuimt niet maar is echt mega zacht voor je huid. De geur is heerlijk subtiel, net zoals de andere producten van deze lijn. Een combi van kersenbloesem en rijstmelk. Die laatste neutraliseert de zoete geur van kersenbloesem.

Magic touch body cream
Als ik heel eerlijk ben, neem ik nauwelijks de tijd om mij in te smeren met bodylotion. Ik weet het, heel slecht van mij. Zeker voor zo’n beautyjunkie als ik. Ik doe het alleen als het echt op schuurpapier begint te lijken 🙂 Nee hoor, zo ver laat ik het ook weer niet komen. In het weekend neem ik er wel lekker de tijd voor. En de body cream van Rituals is echt zijdezacht voor je huid!

Er zijn nog veel meer producten van de Rituals of Sakura lijn. Neem jij een kijkje op de website, schenk ik voor mijzelf een lekker kopje Jasmine Delight van Rituals in 🙂

Deel deze blog: