Trendy schoenen

Welke schoenen je echt in je kast moet hebben dit najaar? Ik zet de trends voor je op een rijtje en zocht de leukste voor je uit!

Combat boots
Throwback nineties met de zwarte legerkisten! Stoer onder een broek, maar ook super tof onder een rokje! Niet alleen leuk bij Jessica Alba, maar ook bij jou 🙂

schoenentrendcombatboot

1. Legerkisten- Nubikk
2. Legerkisten- Dr. Martins

Metallic
De metallic trend is echt mijn favoriet dit najaar! In goud, zilver of een kleurtje. Enkellaars, herenschoen of pump. Het maakt niet uit, zo lang het maar glimt 🙂 Het hoeft echt geen Kerst of Oud & Nieuw te zijn om aan deze trend mee te doen. Met een witte blouse, mooi vest en spijkerbroek steel jij de show met deze super toffe metallic shoes!

metallic

3. Goudkleurige enkellaars- H&M
4. Zilverkleurige enkellaars- &Otherstories
5. Groen metallic- Isabel Marant

Sneakers
Scary Harry aan je voeten! Harige sneakers van nep pony hair zijn helemaal hot. Ze hebben een hoog aaibaarheidsgehalte 🙂 Ook in het leer zijn ze super tof!

sneakers

6. Nep pony hair sneakers- Second Female
7. Leren sneakers- Robey

Overknee boots
Laarzen tot over je knieën. Met of zonder hak. Je kunt eigenlijk niet zonder. Prachtig bij ranke, slanke types. Ik vind ze super vrouwelijk en sexy onder een rokje en classy over een jeans of leren broek. Een trend die ik zelf even aan mij voorbij laat gaan, omdat het niet zo bij mij past. Bij een ander vind ik het wel super mooi, kijk maar naar Gigi Hadid!

overkneeboots

8. Zwarte laars- Unisa
9. Zwarte laars- Mace

Velvet
Een tijdje terug schreef ik al over de velvet trend. Super mooi en he-le-maal trendy. Bekijk nog even de leukste velvet enkellaarzen.

Deel deze blog: