Natuurlijke zachtmakers van Oliv’Bio

Wat bof ik toch dat ik door mijn blog allerlei merken en producten mag uitproberen. Dan ontdek je nog eens wat! Zo ook het Franse bio skin- en bodycare merk Oliv’Bio op basis van biologische olijfolie. Oliv’ Bio is vrij van parabenen, minerale oliën, paraffine, siliconen, synthetische parfum, chemicaliën etc. En dieproefvrij. Niet alleen hartstikke goed voor je huid, maar de producten zien er ook nog eens mooi verpakt uit!

Anti- Ageing Elixir
Dit Award Winning product is echt fantastisch! De Anti-Ageing Elixir is een serum in olievorm. Het stimuleert de aanmaak van collageen (voor stevigheid en elasticiteit van je huid), vermindert fijne lijntjes en geeft je huid een flinke boost.

Je gebruikt deze elixer bij voorkeur twee keer per dag onder je dag-of nachtcrème. Ik gebruik ‘m samen met de Ultra Smooth Face Care. Het serum ruikt heerlijk kruidig. Het is een zogeheten droge olie, die makkelijk wordt opgenomen door je huid en vrij snel intrekt. Het laat geen vetlaagje achter gelukkig. Het serum maakt je huid lekker zacht en soepel. Bovendien heb ik het idee dat mijn huid gladder is.

De Anti-Ageing Elixir bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Gericht op het verzachten, voeden, soepel en glad maken (o.a. jojoba en macadamia olie) van je huid.

Ultra Smooth Face Care
Deze dag-en nachtcrème kalmeert je huid, brengt ‘m tot rust en weer in balans. Het is een fijne crème voor nu met de overgang naar de kou en bij hormonale veranderingen. Het is een vrij luchtige crème. In combinatie met de elixir voor mij perfect. Anders zou het te vol worden voor mijn huid.

Deze crème is geschikt voor een onrustige huid en bevat dan ook het kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten zoals kamille en zonnebloemolie. Daarnaast bevat het verzachtende en voedende ingrediënten zoals sheabutter, jojoba olie en amandelolie.

Ik ben oprecht fan van dit Franse skin- en bodycare merk. Vooral de Anti-Ageing Elixir is een topper! Echt!

De producten van Oliv’Bio zijn onder andere te koop bij solobiomooi.nl

 

Deel deze blog: