Favoriet: biker boot van Nubikk

Deze winter je kast aanvullen met trendy schoenen? De soklaars (zit goddelijk), cowboyboot, hoge (witte) laars, statement sneaker (New Balans zijn favoriet!) en biker boot zijn hartstikke trendy. Eén schoenentrend is en blijft favoriet; de biker boot. Maar dit keer grover/ ruiger/ plomper dan voorheen!

De biker boot is al sinds vorig jaar ‘on trend’. Je draagt ‘m stoer onder een broek, rok of jurk. Ze kunnen overal bij. Zelf heb ik nieuwe biker boots van Nubikk. Een beetje een vrouwelijke variant op de bergschoen. Stoere zool maar met hak. Wel de bergboothaakjes maar met lakleren afwerking. Hier kom ik de winter wel mee door ? Ze zitten echt zo lekker! Ze zijn er ook in het wit, helemaal mega hip!

 

Nubikk
Sinds een paar jaar is het merk Nubikk helemaal trendy. Je spot de laarzen en sneakers van dit merk vooral bij fashionbloggers op Instagram. Het merk is – in tegenstelling tot wat ik zelf dacht- hartstikke Nederlands. Kunnen ze goed, die twee Nederlandse heren achter dit merk. En waar de naam vandaan komt? Dat is een verbastering van de leersoort nubuck. Comfortabel, goede kwaliteit, mooi leer en gewoon een paar toffe exemplaren! Niet alleen enkellaarzen maar ook sneakers. Maar persoonlijk zijn de enkellaarzen bij mij favoriet!

Ook zin in een paar stoere boots van Nubikk? Ik kocht deze bij Van Arendonk. Een mega fijne winkel in onder meer Breda maar ook met een eigen webshop.

Deel deze blog: