Mooie nagels met Essie

De trendy nagellakkleuren op dit moment zijn dieprood, metallic, donkerblauw, groen en terracotta. Ik doe met nagellak niet altijd perse met trends mee. Het moet gewoon een mooie kleur zijn die overal bij past. Ik ga namelijk niet elke dag mijn nagellak eraf halen dus de kleur moet bij mijn garderobe passen. Vandaag deel ik mijn favo kleuren van Essie met je en daar zitten toevallig toch een paar trendy kleurtjes tussen.

Essie heeft fijne lakjes, ze zijn betaalbaar, blijven redelijk goed zitten (bij 2x lakken) en er is echt mega veel keuze qua kleur. Gelijk een goede tip als Sint-kado!

Frock ’n roll
Bij de omschrijving staat dat de kleur ‘grijs’ is. Ik vind het zelf een hele moeilijk te omschrijven kleur. Voor mij kan het net zo goed donkerpaars of donkerbruin zijn. Geen idee. Ik vind ‘m in ieder geval heel mooi. Minder hard dan ‘zwart’ maar gewoon mooi voor de winter met een subtiele glitter. Donkere nagels tijdens de donkere dagen zijn altijd goed ?

Skirting The Issue
Dit is echt een van mijn all time favourite rode kleuren. Een stuk minder donker rood dan het flesje doet vermoeden. Het is een mooie, warme wijnrode kleur. En hij glanst heel mooi!

Croakadily
Deze nagellak is van de speciale Repstyle collectie. Het is een mooie groene metallic lak. Maar het grappige aan deze nagellak is dat er een magneet op de dop zit, waarmee je een reptielenprint aan je nagels kunt geven. Je kunt dus je eigen nailart creëren.

De magneet werkt het beste vind ik als je 1 laagje nagellak aanbrengt. Het kan ook bij 2 laagjes, maar je moet er in ieder geval voor zorgen dat je de magneet direct gebruikt zodra je de nagellak hebt aangebracht op je vinger. Dus niet heel je hand in een keer lakken, maar per vinger de magneet gebruiken. Zodra je een laagje nagellak hebt aangebracht, houd je de achterkant van de dop met magneet zo dicht mogelijk bij je je nagel. Zo’n tien seconden. Als je de dop weghaalt, heb je een snake-effect. Ik vind het zelf wel leuk om mijn ringvinger ermee te doen, maar houd de rest gewoon neutraal.

Deze -en heel veel- andere nagellakjes van Essie zijn onder andere te koop bij Blisso.

Deel deze blog: