Urtekram Eco Morning Haze

Nog een leuk cadeau voor de Sint nodig? Geef een lekker bodyproduct van Urtekram! Het lijkt wel of ik er aandelen in heb omdat ik er vaker over schrijf, maar ik vind het oprecht fijne producten. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn zoontje. De producten van dit Deense merk zijn namelijk heel natuurlijk en zacht voor je huid! De Eco Morning Haze lijn kende ik nog niet en mocht ik uitproberen.

De verpakking van de Eco Morning Haze lijn is minder kleurrijk dan ik van Urtekram gewend ben. Door het wit met goud doet ie luxer aan. De pompflacon vind ik super handig, spaarzaam en hygiënisch!

Shower gel
De shower gel is verzorgend en vochtinbrengend. Heel fijn, hij droogt je huid niet uit. Komt onder andere door ingrediënten als vitamine C en E, en hyaluronzuur. De bodywash is geschikt voor alle huidtypes. Het is een bruine substantie en ruikt een beetje kruidig, naar de natuurlijke ingrediënten die de shower gel bevat.

Body lotion
De bodylotion is heerlijk voedend en verzorgend. Het is een dunne, witte substantie die lekker snel intrekt in je huid. Het bevat ook weer verzorgende en hydraterende ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid lekker zacht en gevoed is.

Over Urtekram
Het Scandinavische Urtekram heeft biologische verzorgings- en voedingsproducten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld lactose, gluten en parfum. Alles is biologisch, vrij van parabenen en synthetische toevoegingen, en gemaakt van plantaardige ingrediënten.

De producten van Urtekram zijn te koop bij diverse (online) natuurwinkels en drogisten maar ook bij de biologische supermarkt Ekoplaza. Kijk voor meer informatie op de website.

Deel deze blog: