Tip voor de Sint: Milu sheet masks

Zo krap voor pakjesavond heb ik nog een goeie tip voor je! De sheet masks van Milu ? Eerder al testte ik 3 andere maskers van Milu en schreef er een review over. Ik was razend enthousiast. Dit keer testte ik 2 andere sheet masks van het merk. En ik kan je al verklappen, van eentje ben ik echt mega fan en die zou ik als ik jou was maar aan de Sint vragen!

De maskers van Milu zien er echt zo gezellig uit. Bijna zonde om te gebruiken. Dat kan alleen maar een vrouw bedenken die verpakking ? Maar de maskers zijn ook nog eens lief voor je huid. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien zijn ze niet getest op dieren en bevatten ze goede ingrediënten voor je huid zoals aloë vera, calendula, ginseng, kamille, hyaluronzuur, avocado en chiazaden.

Ik testte het Moisturizing Sheet Mask (hydraterend) en het Anti Aging Sheet Mask (liftend).

Moisturizing Sheet Mask
Het draait allemaal om hydratatie. Of je nou een vochtarme huid hebt, een droge huid van de kou of je fijne lijntjes wilt bestrijden. Dit witte crèmige masker is echt een wellness voor je huid. Het sheet mask is doordrenkt in een romig serum. Het is even lastig om ’t gaasje van het sheet mask te krijgen, maar daarna leg je ‘m op je huid en smelt ie mooi samen. Even 20 minuten op laten en daarna verwijderen. Het restant van het serum op je gezicht en wat achtergebleven is in het zakje masseer je in op je huid. De andere ochtend werd ik wakker met een mega zachte en goed gehydrateerde huid. Wat een geweldig masker is dit!!

Anti Aging Sheet Mask
Dit witte sheet mask pakt de elasticiteit van je huid aan en heeft een lifted effect. Ook dit masker laat je weer 20 minuten op je gezicht zitten. Het geeft een verkoelend effect en ik voel echt dat dit masker iets voor mijn huid doet (licht tintelend). Na 20 min was het masker bij mij bijna volledig ingetrokken. Na het verwijderen van het masker masseerde ik het restant van het serum in mijn huid. Hoewel je echt wel de andere dag kon zien dat mijn huid een boost had gehad, had ik het meeste effect van het Moisturizing Sheet Mask.

Conclusie
Ik ben fan van Milu! Echt fan! De sheet masks geven je huid in no-time een boost. Bovendien hydrateren mijn favo masks van Milu mega goed (Moisturizing Sheet Mask, de Hydrogel Eye Patches en het Soothing Hydrogel mask). Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding fijn!

Wil je ook eens een sheet mask van Milu proberen? De Nederlandse Milou creëerde voor elke gelegenheid een sheet mask. Je vindt en shopt ze op de website.

 

Deel deze blog: