Meet Milu!

“Potverdikkie, wat ziet dat er leuk uit!”. Dat was mijn eerste reactie toen ik de vormgeving van de sheetmasks van Milu zag. Gezellige verpakking, leuke quotes, veel roze. Nou, dan heb je al mijn aandacht. De werking kan mij dan bijna gestolen worden. Maar, laten het nou ook nog eens hele fijne maskers zijn!

De Nederlandse Milou raakte geïnspireerd door de stralende, porseleinen huidjes van Koreaanse vrouwen. Ze creëerde haar eigen beautymerk Milu met voor elke gelegenheid een sheetmask. Of je nou een lange vlucht voor de boeg hebt, spannende date of stressvolle dag. De Milu sheetmasks slepen je er doorheen!

De maskers zijn vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien zijn ze niet getest op dieren en bevatten ze goede ingrediënten voor je huidje zoals aloë vera, calendula, ginseng, kamille, hyaluronzuur, avocado en chiazaden.

Hydrogel Eye Patches- hydraterend
Deze siliconen oogpads hydrateren de huid rondom je ogen. Er zitten twee paar oogpads in een verpakking. Zodra je ze op hebt, geven ze direct een verkoelend effect. Je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon en de huid om je ogen is lekker gehydrateerd!

Mud sheet Mask- zuiverend
Dit katoenen kleimasker bestaat uit twee delen. Toen ik het bovenste gedeelte op had, voelde ik mij net Mega Mindy ? Het kleimasker wordt al vrij snel hard nadat je ‘m op je gezicht hebt aangebracht. Je moet ‘m 30 tot 40 minuten laten inwerken, dus verplicht even relaxen! Ik verwachtte allemaal derrie op mijn huid, maar niets is minder waar. Na het verwijderen van het katoenen masker, was de klei namelijk bijna volledig ingetrokken. Mijn huid was wel een beetje trekkerig daarna. Na een lotion om de laatste sporen te verwijderen, had ik dan ook nog wel een voedende crème nodig.

Soothing Hydrogel Mask- kalmerend & herstellend
Dit hydraterende sheetmask is echt een aanrader. In tegenstelling tot andere sheetmasks hoef je de substantie niet eerst te verdelen. Het masker is dusdanig verpakt, dat ie goed doordrenkt is. Ook dit masker is in twee delen, die elkaar wat overlappen op je gezicht. Je laat het masker 20 minuten op je gezicht inwerken. Je kunt de resterende substantie inmasseren en hoeft je gezicht niet af te spoelen. Ik had echt een super gladde huid daarna! Heerlijk!

Wat vind ik van Milu?
Ik ben echt helemaal fan van het Soothing Hydrogel Mask. Die ga ik zeker vaker gebruiken! Dat is nou echt een masker die wat doet voor je huid. De oogpads zijn ook erg fijn! Het mud mask vond ik persoonlijk wat minder. Dat ligt niet aan het merk, dat heb ik nou eenmaal met kleimaskers. Wij zijn geen goede combi 🙂
De volgende die op mijn wishlist staan zijn het moisturizing en anti-aging sheetmask! Je vindt een overzicht van alle sheetmasks op de website van Milu, waar je ze tegelijkertijd kan bestellen.

Deel deze blog: