Mijn SOS trio

Mijn huid is door alle hormonen best wel van slag de laatste tijd. Zo heb ik opeens pukkels ☹ Een korte break met mijn blog was dan ook even goed voor mijn huid. Niet alles door elkaar gebruiken, maar even de focus op deze 3 natuurlijke producten.

Peptide Booster Serum- EmerginC
Als er ‘booster’ op staat, trekt het mijn aandacht. Het suggereert voor mij namelijk dat het ook echt wat doet voor mijn huid. En dat klopt! Dit is echt een super fijn serum! Het werkt anti-aging, hydrateert en verheldert je huid. De eigenschappen die je huid nodig heeft als je ouder wordt. Het serum bevat o.a. het antioxidant astaxanthine. Een super krachtige bescherming tegen huidveroudering (veel krachtiger dan vitamine C en E) en heeft een ontstekingsremmende werking. Je mag het serum zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Dat doe ik dan ook maar wat graag, want ‘mijn toet’ knapt ervan op!

EmerginC is één van mijn favoriete natuurlijke huidverzorgingsmerken! Het valt onder de zogeheten cosmeceuticals. Dit houdt in dat de producten qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica liggen. Vrij van parabenen, synthetische stoffen en parfum.

La Crème de Santé- Absolution
Deze crème zorgt ervoor dat je huid weer in balans komt. Het is een luchtige crème die hydrateert en verzacht. Daarnaast bevat het werkstoffen als calendula, aloë vera, wondklaver en kamille die je gevoelige en geïrriteerde huid kalmeren. En dat heeft mijn huidje nodig! In combinatie met het Peptide Booster Serum werkt het super.

Absolution is natuurlijk, biologisch, zonder parabenen en synthetische stoffen. Ik vind het een top merk en eigenlijk alle producten ervan zijn fijn.

Vitality Mask- EmerginC
Mijn huid kan twee keer per week ook wel even een extra verzorging gebruiken en dat doe ik op dit moment met het Vitality Mask. Een masker voor de gevoelige en futloze huid. Read my lips; die heb ik nodig! Dit masker verzacht, kalmeert, hydrateert, verzorgt en vermindert bij roodheid. Het is een wit kleiachtig masker. Het blijft crèmig en wordt niet hard. Je kunt ‘m als masker gebruiken en na 15 minuten afspoelen met lauwwarm water. Of je laat ‘m zitten, masseert ‘m goed in en gebruikt ‘m als intensieve nachtverzorging.

Mijn huidje is weer zen, nu ik nog 🙂

Deel deze blog: