Valentijnsactie met SOXS

Tijdens dit gure weer kun je wel warme voetjes gebruiken! Ik ben een echte koukleum en heb altijd koude voeten, ook al vallen de mussen dood van het dak. Ik kan slecht in slaap komen als ik koude voeten heb, maar met deze sokken van SOXS niet!

Het zijn hippe geitenwollen sokken met een kek roze labeltje aan de zijkant! In tegenstelling tot de ouderwetse geitenwollen sokken prikken ze niet, zijn ze een stuk warmer en worden ze niet zo vormeloos. Je kunt hiermee met gemak voor de dag komen bij de visite, de collectant of de postbode. Ze zijn namelijk ook hartstikke leuk om te zien. En ben je getroffen door die ellendige griep dan lig je er gewoon gezellig bij op de bank of je bed. Je merkt, ik ben fan!

Je hebt ze voor het hele gezin, dus iedereen kan aan de SOXS ? Ze zijn er in laag, medium en hoog model. Omdat ze ook weleens voor de yoga gebruikt worden, is er een variant met anti-slip. En vind je het leuker om zelf te freubelen dan koop je gewoon een flesje anti-slip en zet je je handtekening onderop of een lieve boodschap voor Valentijnsdag ?

In samenwerking met SOXS mag ik een paar lekkere warme sokken weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg de Facebookpagina van SOXS (Soxs.co)
  2. Volg mijn Facebookpagina (Pearls & stripes blog)
  3. Laat onder mijn FB- post weten dat je mee doet met de actie.

Op Valentijnsdag maak ik de winnaar bekend!

 

 

Deel deze blog: