Verzorg je haar met L’Anza

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik ben hartstikke statisch! Ik knetter en zorg de hele dag voor vonkjes bij alles wat ik aanraak. En mijn haar is door de kou buiten en droge lucht binnen ook stik statisch. Wat je er tegen kunt doen? Goed verzorgen met een product wat je haar hydrateert!

Het Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque van L’Anza is echt een aanrader. Ik zal je vertellen waarom. Ik ben namelijk nooit zo’n fan van haarmaskers. Het duurt zo lang voordat ze ingetrokken zijn (gevalletje ongeduld) en ze maken mijn haar vaak veel te zacht (slappe coupe). Maar dit masker niet!

Het masker zit in een pot van 210 ml en ruikt echt super lekker. Een beetje zo’n geur die ook in de kapsalon rond waait. Het masker is een goudkleurige crèmige substantie. Het bevat botanische oliën die je haar hydrateren, voeden, beschermen en herstellen.

Ik breng ‘m meestal aan nadat ik mijn haar gewassen heb en het dus nog nat is. Dan laat ik het masker 5 tot 10 minuten inwerken en spoel ik het goed uit. Het fijne van dit masker vind ik ten eerste dat je haar na gebruik lekker goed doorkambaar is. Geen klitten meer in ieder geval. Ten tweede wordt het er lekker luchtig, glanzend en veerkrachtig van. Je krijgt er echt zo’n gezonde bos haar van zoals na een kappersbezoek. En tot slot is je haar door net dat beetje extra verzorging niet meer zo statisch. Hoezee, en we zijn weer rond ?

Meer informatie over de producten van L’Anza vind je op de website.

Deel deze blog: