A gift for you: Presents and Pearls

Zoek je nog een leuk cadeau voor Kerst? Kijk dan eens op Presents and Pearls! Het nieuwe, jonge zusje van PimpsandPearls. Een accessoire merk dat je vast wel kent van de mooie sieraden, shawls en tassen en nu inmiddels 10 jaar bestaat. Hoogste tijd voor iets nieuws erbij, ik vertel je er snel meer over!

Eigenaresse en ontwerpster van PimpsandPearls Monique Mangal kreeg veel aanvragen voor haar sieraden van yoga-, nagel-en kapsalons. “Maar daar is PimpsandPearls wat minder geschikt voor. De sieraden zijn kostbaar, de display heeft veel ruimte op de toonbank nodig en het vergt wat aandacht om het verhaal erachter te vertellen (pure, natuurlijke materialen, limited edition, groen en verantwoord, volledig lokaal). Bovendien kom je bij een kapsalon voor je haar en ga je niet nog eens 40 euro besteden aan een sieraad.”, vertelt Monique.

Cadeau sieraad
Het idee voor een laagdrempelige collectie bleef borrelen en toen ze naar hun nieuwe pand verhuisden en daar warempel ook nog eens boven een kappersgroothandel terecht kwamen, leek dat een teken. Monique: “In januari van dit jaar zeiden we ‘we gaan het gewoon doen’ en startten Presents and Pearls. Corona gooide wel roet in het eten, dus we lanceerden de collectie later dan gepland. Het is een collectie fine jewelry armbandjes voor een vaste prijs van 17,95 euro. Dat is niet alleen makkelijk voor de consument, maar ook voor de winkelier. Een leuk sieraad om cadeau te geven. De verpakking alleen al is een cadeautje. Onze slogan is niet voor niks: Delecate gift jewelry, a gift for you!”

Een mix van Miyuki & edelstenen
“De collectie fine jewelry is een mix van edelstenen en Miyuki kralen. De edelstenen overheersen, maar de Miyuki kralen zorgen voor de fun aan de armband. De armbanden zijn er in mooie herfst-en winterkleuren, zoals zwart, mokka, olijf en zilvergrijs. Aangevuld met witte parels. Het zijn geen trendkleuren, de kleuren van de edelstenen zijn leidend. Verder is het een mix van goud en zilver”, vertelt Monique enthousiast.

Ze vervolgt: “Alles is met edelstaal, dus niks verkleurt. En veel van de armbanden zijn met treksluiting (daardoor door iedereen te dragen), met een speciaal sluitkraaltje met onze initialen erin. Een extern atelier maakt de armbandjes, omdat we het helaas te druk hebben met PimpsandPearls. Ik ontwerp wel alles zelf en zij maken het vervolgens na. Samen zoeken we naar de kleuren touwtjes, hoe het geregen wordt, etc. De collectie armbandjes zijn echt heel toegankelijk, een betaalbare prijs voor een impulsaankoop. Voor de winkelier is het belangrijk dat het niet teveel ruimte inneemt op de toonbank maar wel mooi qua presentatie is. Daar hebben we dan ook zeker aandacht aan besteed.”

Oneindig concept
Met de naam Presents and Pearls kun je als concept meerdere kanten op, niet alleen armbandjes. Monique vertelt: “Het is het begin van een oneindig iets. We kunnen met dit concept veel. We willen ook brillenkoortjes ontwerpen enzo. Ik wil onder dit merk veel meer gadgets ontwerpen. Het wordt echt niet alleen gift jewelry.”

Uitstraling?
We wilden graag een goud logo. Op zwart kwam dat mooier over en het geeft ook een klasse uitstraling. Op zwart komen alle kleuren armbandjes heel mooi uit. Het leukste is om 2 à 3 armbandjes bij elkaar te dragen. Dan valt het meer op, versterkt het elkaar en kun je het afwisselen. Het mag immers gezien worden, het is een sieraad.”

Hoewel de eerste collectie nog maar amper in de winkels ligt, is Monique alweer druk met het ontwerp van de nieuwe voorjaars-en zomercollectie. “Dat worden echte fruitkleurtjes. Heel zoet en een tegenhanger van deze collectie. Maar dan wel weer heel leuk te matchen met de huidige collectie.”

Waar te koop?
Voor wie in de buurt van Roosendaal woont, kan de collectie armbandjes van Presents and Pearls al kopen bij Ellen juwelier, Gossip, Jeugdmode Van Zeggeren en een aantal kapsalons en yoga studio. Maar uiteraard kun je de armbandjes ook aanschaffen via de website van Pimps and Pearls. Bovendien is het leuke dat ik mijn favoriete set van 3 armbanden mag weggeven aan 1 van mijn volgers!

Winactie
Wat moet je doen om kans te maken om deze armbandenset te winnen?

  • Volg mijn Instagram-account (@pearlsandstripesblog)
  • Volg het Instagram-account van Presents and Pearls (@presentsandpearls)
  • Laat in een reactie onder mijn Instagram-post over de winactie een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet met de actie EN tag degene(n) die ook echt van deze winactie moet(en) weten.

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan? Dan maak jij kans om deze mooie armbandenset te winnen. Meedoen met de winactie kan t/m zaterdag 12 december 2020. Op zondag 13 december maak ik de winnaar bekend.

Deel deze blog: