Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

Zondag is altijd zo’n heerlijke niks-moet-alles-kan-dag. Lekker relaxen. En bij dat relaxen hoort ook een beetje wellness thuis met een heerlijk gezichtsmasker.  Gezellig tijdschriftje erbij en even een paar minuten me-time. Ik ben dol op sheet masks. Estée Lauder heeft het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask. Precies, een mond vol. Voor fans van het Advanced Night Repair serum van dit merk, is het masker zeer zeker een aanrader. Dit foliemasker zorgt voor een enorme vochtboost voor je huid!

Het foliemasker heeft een dubbele matrixstructuur. De binnenste matrix bevat hydraterende, vochtvasthoudende (o.a. hyaluronzuur & glycerine) en herstellende ingrediënten . De buitenste foliematrix zorgt ervoor dat deze ingrediënten zo snel mogelijk in je huid terecht komen. En zo snel mogelijk betekent in dit geval wel 25 keer sneller dan een standaard sheet mask.

P1030318

De naam zegt het al. Night repair. Het is dus de bedoeling dat je het masker ’s avonds aanbrengt op een gereinigde huid. Het foliemasker bestaat uit twee delen. Eerst breng je het onderste deel op je gezicht aan, daarna het bovenste deel. Je ziet er echt niet uit. Net alsof je huishoudfolie op je gezicht hebt. Mijn vriend kijkt er al nauwelijks meer vanop als ik met zo’n masker naar beneden kom. Hij schudt alleen zijn hoofd en vraagt: is het weer zover?

20170430_141117

Na 10 minuten moet je het masker verwijderen. Ik ben nogal eigenwijs en dacht dat langer laten zitten geen kwaad kon. Maar het masker begon wat warm te worden. Dat is dus de werking van die foliematrix. Na 10 minuten verwijderde ik het masker dus van mijn gezicht. De rest van de substantie die achterbleef, masseerde ik lekker in mijn huid.

Het voelde daadwerkelijk alsof ik naar de schoonheidsspecialiste ben geweest. Ik had direct een gezonde kleur, mijn huid was mega zacht en super gehydrateerd. En dat tot de volgende dag! Estee Lauder adviseert dit masker één keer per week te gebruiken. Persoonlijk vind ik dat een dure grap. De sheet masks zijn niet goedkoop. Je kunt ze per stuk of per vier kopen. Maar één keer in de vier à zes weken heb ik er zeker voor over en dit masker wordt dan ook een vast onderdeel van mijn skincare routine!

Het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: