*Nieuw* Bangles van The Rubz

Toegegeven; ’s winters draag ik veel minder vaak armbanden dan ’s zomers. In de winter denk ik altijd ‘ach, je ziet er toch niks van met die dikke wollen trui erover’. Maar met opgerolde mouwen en blote zomerarmen moet je natuurlijk een leuke armband om je pols mee te versieren. Misschien beledig ik nu iemand, maar die trollbeads en Pandora bedelarmbanden kunnen echt niet meer. Zooo 2014. Tijd voor iets nieuws! En dat nieuws is wat mij betreft deze leukerd van The Rubz.

20170502_225536

Het zijn armbanden van roestvrij staal die je elke keer kunt opleuken met een andere kleur siliconen bandje. Zelf heb ik de goudkleurige Solar Dots. Daar krijg je 6 verschillende kleuren siliconen bandjes bij. Maar er zijn nog veel meer varianten. Neem maar eens een kijkje op de website van The Rubz. Daar word je vast en zeker blij van! Misschien is het ook gelijk een leuk kado voor Moederdag šŸ™‚

1493809368336

Deel deze blog: