Review en win-actie No7 Youthful Replenishing Facial Oil

Ik ben fan van huidoliën. Zowel voor je lichaam als gezicht. ’s Winters om mijn droge huid mee te verzorgen en ’s zomers als bescherming tegen uitdroging door de zon. Ik deel vandaag één van mijn favoriete gezichtsoliën met je, die je ook nog eens kunt winnen!

Replenishing facial oil
De replenishing facial oil van No7 is een gezichtsolie die je huid voedt, hydrateert, zacht en soepel maakt. De olie is voor elk huidtype geschikt en bevat vitamine A, C, E en jojoba olie. Vitamine A helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Vitamine C helpt pigmentvlekken te vervagen en stimuleert de aanmaak van collageen. Vitamine E versterkt de barrièrefunctie van je huid. Bovendien helpen vitamine C en E UV-schade te beperken. Jojoba olie, tenslotte, werkt hydraterend en  ontstekingsremmend. Kortom; een goed olietje dus. Zeker met de zomerperiode in het vooruitzicht!

1493904264965

Je kunt de olie dagelijks gebruiken of tijdelijk als kuur om je huid extra te hydrateren. De olie zit in een glazen flesje met een inhoud van 30ml en een pipetje om te doseren. Je hebt er echt maar heel weinig van nodig. Ik gebruik de gezichtsolie zelf ’s avonds op mijn gereinigde huid. Maar je kunt de olie ook toevoegen aan je dag-of nachtcrème.  Hoe droger je huid, hoe meer druppels je nodig hebt om je huid goed te voeden en hydrateren.

1493904295560

Ik gebruik 3 tot 4 druppeltjes voor mijn hele gezicht en masseer de olie daarna lekker in mijn huid. Persoonlijk vind ik dat genoeg voor mijn normale tot droge huid en een nachtverzorging daarna overbodig. Overdag vind ik een olie niet prettig omdat mijn foundation dan gaat ‘drijven’. Maar als ik ga slapen vind ik een vettig huidje maar wat lekker! Helemaal als ik dan ’s ochtends wakker wordt met een goed gehydrateerd, zacht en soepel huidje!

*Win*Win*Win*
Ik mag 1 Replenishing Facial Oil van No7 weggeven! Hoe je kans maakt om deze fijne gezichtsolie te winnen?

Like mijn Facebookpagina en laat in de reactie onder het Facebookbericht weten waarom jij de gezichtsolie moet winnen. Meedoen kan t/m zondag 7 mei 2017. Maandag 8 mei 2017 maak ik de winnaar bekend!

Deel deze blog: