3x fijne bodycare

Je lichaam verdient evenveel aandacht als je gezicht. Al schiet een goede lichaamsverzorging er bij mij nog weleens in. Een fijne douchegel is voor mij echt een dagelijkse must! Maar een scrub en bodylotion zijn op de één of andere manier voorbehouden aan de zomermaanden. Vandaag deel ik 3 fijne bodycare producten met je die ik op dit moment zelf gebruik.

Gommage Amande- Payot Dit Franse merk heeft een hele fijne scrub voor je huid. Deze scrub crème is op basis van pistachenoten en zoete amandelen. Een mega lekkere geur! Ik gebruik ‘m niet dagelijks, maar ongeveer één keer per week om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Bovendien wordt je huid mooier egaler bruin door regelmatig te scrubben!

Gel Douche Fraïcheur- Jean d’Arcel Deze douchegel gebruik ik dagelijks. Als ik mijn ogen dicht doe, waan ik mij op vakantie in een zonnig oord. Zo’n geur is het. Fris en zoetig door de Japanse kers. Mild schuimend en een verkwikkend gevoel om je dag mee te starten 🙂

1494187391278

Botanical Secrets- Reviving Body Lotion- Clephar Deze bodylotion ruikt echt zo lekker! Heel subtiel, maar echt fantastisch. Ik vind het ook super fijn dat de bodylotion zo snel intrekt en niet aan je kleding blijft plakken. De lotion maakt je huid echt zijdezacht en goed gehydrateerd.

Deel deze blog: