Moederdagtip: Cosmania beauty bag

Zoek jij nog een leuk cadeau voor Moederdag? Stop met zoeken, ik heb iets leuks!

Ik ben dol op beauty boxen. Het is dé manier om kennis te maken met allerlei onbekende producten en merken tegen een fijn prijsje. Cosmania, het beautywalhalla voor types als ik, heeft weer een nieuwe beauty box. In de beauty box, of eigenlijk beauty bag, vind je een verzameling van de must-have travel sizes volgens de twee eigenaren van Cosmania. Cosmania verkoopt online en in hun winkel in Amsterdam internationale cosmeticamerken die in Nederland niet te koop zijn. De beauty bag kost slechts 29 euro, maar de inhoud heeft een waarde van 110 euro! In Brabant zeggen wij dan: da is goeie koop! Ik zal je even vertellen wat erin zit.

1494510267169

Living Proof- Full thickening mousse
Wil je net zo’n jaloersmakende coupe als Jennifer Aniston, dan moet je dit product proberen. Het merk is speciaal een samenwerking met haar aangegaan. Het was hét goedje wat haar ponny in bedwang hield.

First Aid Beauty- Face Cleanser
Deze milde reiniger is geschikt voor de meest moeilijke en gevoelige huidjes!

1494510317389

SachaJuan- Hair Repair
Een lekker haarmasker uit de Zweedse haarverzorgingslijn SachaJuan. Het herstelt je haar en zorgt weer voor gezonde, sterke en glanzende lokken.

Paula’s Choice- Skin Perfecting 2% BHA Liquid
Ik ben sinds kort fan van dit merk! En ik gebruik ook heel toevallig dit product om mijn huid te exfoliëren. Super spul!

Cowshed- Cow Pat Moisturizing hand cream
Een fijne handcrème is nooit weg. Al helemaal niet in zo’n leuke verpakking als die van Cowshed. Handig voor in je tas!

1494510473541

This Works- Deep Sleep Pillow Spray
Naar dit product ben ik wel nieuwsgierig. Het is in Engeland het beste verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’. Can’t wait!

Peter Thomas Roth- 24k Gold Mask
Binnenkort schrijf ik heel toevallig een review over de maskers van Peter Thomas Roth. Deze heb ik nog niet geprobeerd. Maar welke vrouw wil nou niet een masker doordrenkt met puur 24 karaats goud dat je huid lift, verstevigt en een glowy effect geeft?!

1494510406323

Korres- Body Milk
Dit Griekse merk heeft een super lekkere body milk op de markt gebracht vernoemd naar één van hun eilanden: Santorini. Een heerlijke fruitige en bloemige geur. Super zacht voor je huidje!

Mario Badescu- Facial Spray whit Aloe, Herbs and Rosewater
Deze facial spray fixeert niet alleen je make-up, maar hydrateert en kalmeert ook je huid. Handig om deze spray op je werk te hebben voor als de airco veel aanstaat!

Malin + Goetz- rum body wah
Dit moderne en stylish Amerikaanse apothekersmerk heeft een lekkere body wash met de warme geur van rum. Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat ze ook een hondenshampo hebben.

1494510556229

Aurelia Probiotic Skincare- Botanical Cream Deodorant
Deodorant in een potje. Dat is nieuw voor mij! Ik kan niet wachten om dit te proberen.

Pai- Rosehip BioRegenerate Oil
Deze multitasker (met een zeer sterke geur) gebruik je tegen littekens, striae, ouderdomsvlekken of fijne lijntjes. Kortom; een musthave voor in je badkamer.

Olfactive Studio- Flash back
Getalenteerde neuzen creëerden 6 parfums samen met fotografen. In mijn beauty bag zit de geur Flash back. Een mengeling van cederhout, amber, roze peper en rabarber maken dit tot een lekkere houtachtige, maar toch ook frisse geur.

1494510610768

Inglot- oogschaduw
Dankzij de beauty bag kun je kennismaken met twee kleuren oogschaduw van het van oorsprong Poolse merk Inglot. Ik ben super blij met de twee gangbare kleuren (287 & 292) in mijn beauty bag.

MDMFlow- lipstick
Mooi rood is niet lelijk! Maar eerlijk gezegd draag ik altijd nude-tinten i.p.v. rood. Maar wie weet draag ik ‘m eens naar een feestje of maak ik mijn moeder er blij mee.

Ook zin gekregen om de beauty bag aan te schaffen? Kijk dan op de website van Cosmania.

 

Deel deze blog: