Asblond met KIS No-Yellow Shampoo

Asblond is dé trend. Super mooi! Ik word alleen vrij snel gelig nadat ik mijn high lights heb laten kleuren bij de kapper. Maar nu heb ik echt een super shampoo die de geligheid uit je haar haalt. En dat is nog geen andere shampoo eerder gelukt!

De No-Yellow shampoo van KIS is een violetshampoo. De kleur is ook echt zoals de zilvershampoo van mijn oma vroeger. Hartstikke paars! De shampoo zorgt voor een koele ondertoon die het geel neutraliseert.

No-Yellowshampoo

Hoe werkt het?
Ik was mijn haar eerst met een gewone shampoo. Daarna spoel ik deze uit en breng ik vervolgens de No-Yellow Shampoo van KIS aan. Het advies is om de shampoo 1 tot 5 minuten in te laten werken. Ik laat het gemiddeld 2 tot 3 minuten inwerken. Bij mij werkt de shampoo vrij snel en ik wil niet te wittig of grijs worden. Ik ben echt super blij met deze shampoo en kan ‘m je echt aanraden!

Het is een grote tube (250 ml) dus je doet er heel lang mee. De shampoo is te koop in kapsalons maar ook bij online stores (tip:google even voor de goedkoopste!). Meer informatie over het merk Kis vind je hier.

Deel deze blog: