Beauty Angel: een blije bank, een blije klant

Een keer in de 6 à 8 weken ga ik naar de schoonheidsspecialiste: Skins by Masha. Zonder te slijmen, overdrijven of ervoor betaald te worden: ik vind haar behandelingen top! En Masha is zelf echt een visitekaartje voor haar salon. Afgelopen week ging ik weer en had ze iets nieuws; de Beauty Angel. Een soort collageenbank voor gezicht, hals en decolleté. Ik mocht dit schoonheidslicht eens uitproberen!

De Beauty Angel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Met regelmaat onder dit apparaat zorgt ervoor dat je rimpels, pigmentvlekken en littekens vervagen. En je huid krijgt een betere vochtbalans en huidstructuur. Lieve Beauty Angel, waar was je toch al die tijd?!

Het huidverzorgingsmerk Hannah ontwikkelde speciaal voor de Beauty Angel twee producten. De Activate om je huid voor te bereiden op de collageenlampen. En de Cultivate om na afloop je huid te verzorgen en hydrateren.

En toen was er licht, rood licht
Dus ik ging na mijn normale gezichtsbehandeling nog lekker 15 minuten onder die rode lamp. Heerlijk relaxed dat warme licht op je gezicht, hals en decolleté! Wat een blij licht 🙂 Niet dat ik veel zag, want ik lag met oogbeschermers op. Ik voelde mij heerlijk relaxed. Het is net of je onder de zonnebank ligt. Alleen is dit ‘goed’ licht (zonder UV) en word je er niet bruin van maar krijg je een mooiere huid!

De volgende dag voelde mijn huid echt super zacht aan en ik zag er gelijk goed uit. Dat kwam natuurlijk ook door de fijne gezichtsbehandeling voorafgaand aan de Beauty Angel. Maar ik geloof er zeker in dat dit ‘blije licht’ je behandeling intensiever maakt!

Een kuurtje
Je start met een kuur van 10 keer, verdeeld over 5 weken. Dan bouw je namelijk nieuw collageen op. Om dat te behouden, moet je het bijhouden. Een keer in de 6 à 8 weken na bijvoorbeeld je normale gezichtsbehandeling is voldoende. Informeer bij Skins by Masha voor de kosten.

Deel deze blog: