Beauty toppers 2017 (1)

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te kijken op welke beautyproducten afgelopen jaar absolute toppers waren en nog steeds tot mijn vaste skincare ritueel behoren.

r-Retinoate- Medik8
Absolute ontdekking van 2017 is voor mij het merk Medik8. Het serum r-Retinoate werd bekroond met meerdere beauty awards en terecht. Acht keer effectiever dan gewone retionol en boordevol vitamines en hydraterende ingrediënten. Ik versleet al twee flacons afgelopen jaar!

Essential Peel- Clephar
Mijn alltime favorite skincare merk is Clephar. Dat zal jullie niet ontgaan zijn. Vrijwel alle producten zijn fijn van dit merk. Eén die ik eruit wil lichten is de Essential Peel. Een enzymatische peeling  die zacht voor je huid is en mega grondig reinigt. Een goede basis voor een stralende huid!

Drink Up Intensive- Origins
Ik ben een echte masker fan. Sheet masks zijn vaak favoriet. Maar zeker ook dit vochtinbrengende nachtmasker. Je smeert dit fruitige maskertje op voor het slapen gaan en begint de dag met een super zacht en stralend huidje.

Créaline H2O- Bioderma
Van de zomer ontdekte ik dit micellaire water in de Franse apotheek. Ik vind ‘m echt geweldig. Het is een milde reiniger voor als ik geen zin heb om alle reinigingsstappen te doorlopen. Vaak prikken micellaire waters in mijn ogen. Deze niet en hij reinigt grondig. Klein prijsje, groot plezier ?

Hyaluron pads- Annemarie Börlind
Wat kan ik er moe uitzien door de donkere kringen onder mijn ogen. Die verdwijnen echt als sneeuw voor de zon als ik deze oogpads onder mijn ogen leg. Hydraterend, verfrissend en verkoelend. Alle drukke types zouden deze standaard in huis moeten hebben. Geen hond die meer ziet dat jij een kort nachtje hebt gehad.

CreamCleanse- Medik 8
Deze heerlijk ruikende cleanser en peeling in één is dé start van mijn verdere verzorgingsritueel.

La Cure Peau Nette- Absolution
Deze 15-daagse ampullenkuur zorgde ervoor dat mijn huid een stuk minder onrustig en rood werd. Echt een aanrader voor als je een stressvolle periode hebt of je huid een lekkere oppepper kan gebruiken omdat ie onrustig is, rood of pukkelig.

NCTF- Reverse Supreme Regenerating Cream- Filorga
In de winter maak je mij blij met een crème met sheabutter. Deze romige dagcrème voedt, hydrateert en maakt mijn huid zacht tijdens de koude wintermaanden.

Dragon’s Blood velvet cream- Rodial
Deze fluweel zachte dag-en nachtcrème bevat ook weer sheabutter. Dat maakt dat ie ook een beetje als een balsem aanvoelt. Abosolute hydratatie, verzorging en kalmering voor je droge winterhuid.

Hydra8 Night- Medik8
Het derde toppertje van Medik8 is de nachtcrème boordevol antioxidanten. Werkt anti-aging en hydraterend, en zorgt ervoor dat ik ’s avonds zin heb om mijn gezicht te reinigen zodat deze lekkere crème op mijn gezicht kan.

Deel deze blog: