Beauty Toppers 2017 (2)

Naast skincare mocht ik in 2017 ook een aantal fijne make-up producten testen en ontdekken! Met beauty producten ben ik redelijk trouw. Eenmaal verkocht, dan blijf ik het ook gebruiken. Deze toppers zijn dan ook echte blijvertjes!

Emani
Emani is minerale make-up die huidvriendelijk en huidverzorgend is. Een heel fijn merk! Ik gebruik dagelijks het Perfect 10 Primer Serum. Niet alleen een goede basis voor mijn foundation, maar hij is ook nog eens lekker verzorgend en hydraterend. Een goede foundation vinden, is moeilijk. Ik ben super blij met de 12hr Hydra Liquid Foundation. De perfecte kleur voor mijn huid is Oyster Beige. Geen gekke randen bij mijn kaaklijn, maar een natuurlijke look met deze topper. Als finishing touch gebruik ik de bronzing powder (Ultimate Face- Copacabana) van Emani.

Color Correction Cream- Clephar
In het voorjaar en zomer gebruik ik deze fijne CC cream van Clephar. Hij verzorgt, hydrateert, werkt anti-aging en beschermt. De kleur Sunlit is voor mijn huid perfect. Hij smelt echt samen met je huid. De beste CC cream die ik ken! En je doet er ook nog eens heel lang mee!

Divaderme
Wenkbrauwen zijn zo belangrijk voor de uitdrukking van je gezicht. Potloden zijn vaak te hard of de verkeerde kleur. En met poeder ben ik zo’n kluns. Dan teken ik met gemak twee verschillende ‘jongens’ ? Daarom gebruik ik zo graag de Brow Extender II (Ash Blonde). Dat zijn natuurlijke vezels die zich aan je wenkbrauwen hechten, zodat ze voller worden en een natuurlijke kleur krijgen. Super handig in het gebruik!

Deel deze blog: