Feest make-up

Morgenavond is het Oud&Nieuw. Ik ben benieuwd hoe jij het viert! Wij vieren het lekker gezellig thuis met vrienden. Het liefst kijk en luister ik naar Top 2000 a gogo en de oudejaarsconference van Guido Weijers. Waar is de tijd toch gebleven dat ik een hip feest had? 🙂

Met Oud&Nieuw hoort je make-up lekker feestelijk te zijn. Ja, ook al vier je het ‘gewoon’ thuis met vrienden. Een glittertje is altijd gezellig. En laat ik daar nou wat leuke tips voor hebben!

T.LeClerc
Alles draait om goud en glitter bij het Franse merk T.LeClerc. Soms is make-up bijna te mooi om te gebruiken. Gelukkig blijft de poeder van T.LeClerc (Moon Powder) in tact als je ‘m gebruikt. Hij geeft geen kleur op je gezicht, maar wel subtiel glitters. Mooi ook op je decolletĂ©. Uiteraard hoort er ook een glittertje op je ogen en nagels. De glitter nagellak Lune Doree  is m’n favoriet. Ik gebruik ‘m enkel voor de glitters of over m’n gekleurde nagellak om ‘m op te pimpen 🙂 De oogschaduw Illuminator met wat zwarte kunstwimpers maken je party-look compleet.

Dior
De feestcollectie Precious Rocks van Dior is adembenemend mooi dit jaar. Favoriet zijn de lakjes Diorific Vernis (809 Emerald) en Diorific Vernis Liner (001 Precious Rocks). Eerst lak je je nagels met metallic groen en daarna is het tijd voor je eigen nailart met gouden glitters. Echt een kunstenaar ben ik niet, maar gewoon een streep of wat glitters aan het uiteinde van je nagels is ook al leuk 🙂 De mooie paars-roze lipgloss Diorific (005 Charm) op je lippen en gaan! Fijne jaarwisseling!

Deel deze blog: