Happy New Year

Ik ben klaar met 2017 en klaar voor 2018! Afgelopen jaar was geen topjaar. Een jaar waarin het helaas niet goed ging met veel van mijn dierbaren. Dan blijkt maar weer hoe belangrijk gezondheid is en fijne mensen om je heen.

Geluksmomentjes waren er gelukkig ook. Gezellige borrels, etentjes, shopdagjes, vakanties (Ile de Ré, Parijs, Terschelling) en gewoon goede gesprekken met vriendinnen. De grootste geluksmomentjes beleefde ik uiteraard met mijn gezin. Wat een lol kun je met en om een driejarige hebben!

Normaal ben ik niet van de goede voornemens, maar dit jaar wel. Mijn vriend en ik hebben echt te weinig met z’n tweetjes samen gedaan. Dat gaan we in 2018 meer doen! Ik ga nog minder investeren en mij iets aantrekken van mensen die er niet toe doen. En niet het leed van de hele wereld op mijn schouders dragen (nee, ook niet van de straatkrantverkoper).

Kortom; 2018 wordt mijn jaar! Het jaar waarin ik ook hoop dat we gaan verhuizen of verbouwen. Naar Kopenhagen gaan en Ibiza. Bovenal hoop ik op een goede gezondheid, voor iedereen! Ik wens jou een heel mooi, gezond 2018!

Deel deze blog: