Een nieuw jaar, een nieuwe geur

Heb je nog kadobonnen liggen die je gekregen hebt met kerst? Wissel ze in voor een lekkere, nieuwe geur!

J’adore In Joy- Dior
In het begin ruikt In Joy bloemig en scherp. Maar al snel wordt hij zachter en fruitiger. Basisnoot perzik zorgt voor het fruitige in de geur, hartnoten als Arabische jasmijn, Tuberoos (nachthyacint) en oranjebloesem (Neroli) voor de bloemige ondertoon. De geur blijft lang hangen. De parfumeur wilde een originele, verrassende geur die staat voor vreugde. Dat is naar mijn mening gelukt. Door zijn frisheid doet de geur mij al denken aan het voorjaar ?

White Patchouli- Tom Ford
Een klassieker, deze White Patchouli! Voor wie net als ik van patchoeli houdt, is dit een aanrader. Mysterieus, oriëntaals en houtachtig in het begin, daarna wat fruitiger. Bevat naast patchoeli ook wierook, koriander, pioenroos, roos en jasmijn. Echt een super lekkere geur die lang blijft hangen. Het is even een investering, maar je hebt er dan ook iets voor en je weet zeker dat je wordt opgemerkt ?

Gabrielle-Chanel
Als ik heel eerlijk ben, dacht ik in het begin ‘wat een ouwe wijven geur’.  Sterk en bloemig in eerste instantie, maar na een paar minuten zachter. Gabrielle is opgebouwd rond 4 witte bloemen; jasmijn, ylang-ylang, oranjebloesem en tuberoos. Oranjebloesem overheerst. De geur is vrouwelijk, klassiek. Kirsten Stewart is het gezicht van deze geur. Matcht niet helemaal vind ik. Bij deze geur verwacht ik toch een wat oudere dame. Dat maakt dat ik deze geur persoonlijk ook het minste vind.

Je koopt deze geuren onder andere bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: