Fijne oogcrèmes

Ik krijg echt heel vaak de vraag wat een goede oogcrème is. Blijkbaar is het lastig om een goede crème te vinden. Als ik mij ergens in mijn gezicht aan erger, zijn het mijn oogrimpels. Als ik moe ben en slecht geslapen heb, is het gelijk bij mijn ogen te zien. Daarnaast worden die gezellige lachrimpeltjes er steeds meer naar mijn zin. Ik zoek dus al jaren naar een goede oogcrème en heb er nu maar liefst twee gevonden. Twee met elk hun eigen werking.

 

 

Eye Repair Cream- Bobbi Brown
Mijn beauty advisor Frans Idzes bij parfumerie Douglas wees mij op deze oogcrème van Bobbi Brown. Hij liet mij het effect van deze oogcrème zien door ‘m aan één kant aan te brengen en de andere kant niet. Het resultaat was gelijk te zien! De Eye Repair Cream vult namelijk fijne lijntjes op en geeft direct een plumping effect. Daarnaast werkt ie hydraterend en verstevigend.

Je mag deze oogcrème helemaal rondom je ogen aanbrengen, waardoor je ‘m ook gelijk als primer kunt gebruiken. Het is een rijkere oogcrème met een fijne crèmige structuur. De crème maak je eerst warm tussen je vingertoppen en breng je dan kloppend rondom je ogen aan. Hij trekt vrij snel in. Echt een super fijne oogcrème!

Génifique Yeux- Lancome
Dit oogserum van Lancome ontzwelt en gaat donkere kringen tegen. De metalen applicator geeft een verkoelend effect, dus tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon! Officieel is het een springveer massage-applicator en is het de bedoeling dat je roterende bewegingen maakt met de applicator rondom je ogen. Het restant masseer je met je vingertoppen in. Een heel fijn serum wat echt gezwollen oogleden en donkere kringen wegtovert en zorgt voor een frisse, stralende blik.

Deze fijne oogcrèmes zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: