Beautytreatment by Clephar

Jij als trouwe volger weet dat ik heel erg fan ben van het huidverzorgingsmerk Clephar Dermatocosmetica. Een gezichtsbehandeling van dit merk stond al langer op mijn verlanglijstje. Ik vond het dan ook maar wat leuk dat ik uitgenodigd werd voor een Clephar-behandeling bij schoonheidssalon Beauty Image in Oud-Gastel. Eigenaresse Anja Verstraten-Tak legde mij een middag compleet in de watten.

Over Clephar
Clephar dermatocosmetica is echt een heel mooi merk dat zijn oorsprong vindt in de apotheek van de familie Cleeren in België. Dermatocosmetica zijn cosmetica die een medische werking hebben en farmaceutische eigenschappen bevatten. Clephar is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid skin-en bodycare merk waar ik mega enthousiast over ben.

Het is een huidverbeterend merk waarvan de producten geproduceerd worden in hun eigen laboratorium in België. Continu zijn zij op zoek naar de nieuwste, meest actieve werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. Voor elk huidprobleem biedt Clephar een oplossing.

IMG_20170408_203359_376

Intense welness
Nu ik al een tijd lang de producten van Clephar gebruik, was het voor mij de hoogste tijd om eens een beautybehandeling te ondergaan. Een Clephar-behandeling is huidverbetering en wellness in één. Die wellness startte al met een verwarmde stoel, ontspannen muziek, kopje thee en aangename geuren.

Allereerst kreeg ik een uitgebreide analyse van mijn huid. Anja’s constatering; een normale tot droge huid. Met een zogeheten woodlight lamp keek ze of mijn huid zonschade had opgelopen. Dat bleek gelukkig niet het geval. Maar ik ben dan ook een trouwe smeerster van zonnebrand met een hoge factor.

Clephar

Hydra Power Lift
Ik onderging een heerlijke Hydra Power Lift behandeling. Deze uitgebreide behandeling richt zich op hydratatie en het liften van de huid. Fijne lijntjes worden aangepakt (heb ik) en de aanmaak van collageen gestimuleerd (wil ik!). Na een fijne dieptereiniging mocht ik genieten van een ge-wel-di-ge massage. Was ik eerst nog moeilijk rustig te krijgen omdat we zo fijn aan het kletsen waren over alle producten en hun werking, zo viel ik prompt bijna in slaap toen Anja begon met de hoofdhuidmassage. Weg was ik!

IMG_20170408_203041_891

Innerlijke ontspanning
Als kers op de taart kreeg ik een alginaat gezichtsmasker. Dit masker wordt na verloop van tijd een soort rubberachtige substantie die je zo van je huid af kunt pellen. Met fijne crèmes als finishing touch voelde ik mij echt compleet gepamperd. Even lekker een genietmomentje voor mijzelf!

Nog uren na de behandeling voelde ik dat deze zijn werk deed. Met name bij mijn wangen. Intens gevoed en mega gehydrateerd. Zelfs nog dagen na de Clephar behandeling.

Wil jij ook zo’n fijne schoonheidsbehandeling? Maak dan een afspraak bij Beauty Image in Oud-Gastel of kijk op de website van Clephar voor een salon bij jou in de buurt.

 

Deel deze blog: