Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream

Rodial heeft een nieuw product: Dragon’s Blood Velvet Cream.  Ultieme hydratatie voor de droge huid. Ik was erg nieuwsgierig naar deze crème in een roze-oranje prachtige pot.

Ik dacht even: “Yeh right, hoe blond denk je dat ik ben? Drakenbloed in een potje. Daaaag!” Maar toen las ik dat Dragon’s blood afkomstig is van de Sangre de Drago boom. Een boom die daadwerkelijk bestaat en alleen voorkomt in het Amazone-gebied. Het rode sap uit deze boom zorgt voor een kalmerend effect op de huid en wordt voor meerdere toepassingen gebruikt.

Naast Dragon’s blood, wat zorgt voor een kalmerend effect en roodheid vermindert, bevat de crème nog meer ingrediënten. Glycerine, hyaluronzuur en squalane om de huid te hydrateren en vocht vast te houden. Dimethicone vult op en maakt je huid glad.  En sheaboter werkt beschermend en kalmerend.

P1030266

De Dragon’s Blood Velvet Cream van Rodial is een rijke en fluweelzachte dag- en nachtcrème. Hij ruikt echt fantastisch, een beetje zoetig. Het is een soort balsem, die heerlijk uitsmeert op je huid. Ik heb niet echt een mega droge huid, alleen op mijn wangen bijvoorbeeld. Maar ik vind deze crème niet te vol. Hij trekt snel in en je huid voelt mega zacht aan na gebruik. Ik heb het gevoel dat mijn huid de hele dag door goed gehydrateerd is.

En wat nog het meest opvallende is aan deze crème: de roodheid is uit mijn gezicht! De crème vermindert daadwerkelijk roodheid en kalmeert je huid. Iets waar ik heel blij van wordt en weinig crèmes gelukt is! Kortom: ik vind het echt een fijne crème. Dit potje gaat op…tot op de bodem 🙂

De Dragon’s Blood Velvet Cream van Rodial is onder andere te koop via ICI Paris XL.

Deel deze blog: