#Zonnebrillenweer

Het is weer volop terrasjesweer. Heerlijk! Wil je een beetje fashionable voor de dag komen, dan hoort daar natuurlijk een keke zonnebril bij. De good old Ray-Ban is altijd goed en Le Specs neemt sinds vorig jaar een sprintje in de winkels…maar wil je meedoen met de zonnebrillentrend van het voorjaar 2017 dan moet je toch echt een gekleurd montuur.

IMG-20170330-WA0002

Zelf heb ik deze te gekke zonnebril van het Deense merk The Rubz. Ik heb model Berlin, een camouflage print. Weer eens wat anders dan een panterprint 🙂 Naast het feit dat deze zonnebril echt super leuk is, zit en kijkt ie ook gewoon heel fijn! Niet zo’n afzak bril en de glazen geven een prettig beeld (mét UVA en UVB filter). Niet te donker of met een roze gloed, maar gewoon lekker rustgevend. Het materiaal is kunststof met roestvrij staal. De glazen zijn lekker groot, kan ik mijn oogrimpels mooi mee beschermen en verbergen 🙂

IMG-20170330-WA0001

Wil je ook zo’n toffe bril? Ze zijn binnenkort te koop via onder andere www.therubz.com en in veel leuke, hippe boetieks!

Deel deze blog: