BN’ers gestyled

Sinds een paar maanden volg ik de cursus Personal Styling bij de Styleschool Bydanie. Wekelijks reis ik op zaterdag af naar het World Fashion Center in Amsterdam. Het is zo’n leuke en inspirerende cursus!

We kregen als opdracht om een BN’er te stylen. Van Yolanthe, Renate, Carice tot aan Linda en Chantal, we kregen er allemaal één toegewezen. Ik had actrice Halina Reijn. Ik heb haar eerst uitgebreid in de media bekeken. Wat past bij haar figuur, wat draagt ze en wat past bij haar imago, persoonlijkheid en leefstijl. Het was nog best lastig! Ik shopte drie setjes voor haar; als ze uitgaat, bij de DWDD aan tafel zit en naar een première gaat. Ik zat in de goede richting, maar kon de tips van docente Kelly Huijsman goed gebruiken! Hartstikke leuk en leerzaam weer. Maar ja, wat zou Halina er nu zelf in ’t echie van vinden?

Iedereen is al druk bezig met personal shoppings. Bij zowel familie, vrienden als onbekenden. Hoe tof is het dat wij met onze passie voor mode een ander kunnen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en iemand met een paar tips weer een restyle van z’n garderobe heeft en weet welke items nog ontbreken. Love it!

Deze week staat in het teken van mannenstyling.  Je hoort er snel meer over 🙂

Deel deze blog: